Browse By

The Garden Festival dokazuje da je među najboljima u Europi


Vrhunac druge večeri The Garden Festivala doživljen je na Tuborgovoj festivalskoj areni uz Tensnake i Horse Meat Disco, a sve se je to moglo pratiti i uživo na Facebook stranici Tuborg Green Beata.
Drugi je dan The Garden Festivala donio mnoštvo glazbenih poslastica. Posjetitelji su prvo uživali u dnevnom điru uz laganu glazbu, sunce i more, a zatim je na red došla noć, plesni podiji su se napunili i počeo je provod svojstven samo za Garden. Nakon još jednog nezaboravnog zalaska sunca na red dolaze DJ-i čija glazba savršeno nadopunjuje taj ugođaj, kojeg su Englezi, kada su otkrilvali čari Ibize, prozvali balearic beat. Sada je tu i The Garden Festival, kako mnogi kažu – upravo onakav kakva je bila Ibiza u najbolja vremena prije masovnog turzima.

FOTO GALERIJA

Pogledajte fotke sa druge večeri The Garden Festivala

Na beach baru izdvajamo Ichisan and Nakovu, talentirane slovenske nu-disco producente te osvetnički nastup trenutno jednog od najtraženijih DJ-a i producenata u svijetu, DJ The Revengea, koji je ultra modernom sexy produkcijom sve prisutne pokrenuo na nezaustavljiv ples. Nakon njega nastupio je renomirani DJ i tastemaker Rob Da Bank koji na BBC Radiju 1 svaki tjedan predstavlja leftfield glazbu.
Vrhunac večeri doživljen je na Tuborgovoj festivalskoj areni uz dva vrhunska nastupa. Prvo, Njemac iz Hamburga, Tensnake, koji je uspio dobro rasplesati mnoštvo Engleza, što pokazuje da dobra glazba očito nema granica i nogomet se brzo zaboravlja. Nakon njega na red su došle ikone nove disco glazbe – DJ kolektiv iz New Yorka Horse Meat Disco.
Sve se je to moglo pratiti i uživo na internetu putem posebnog live streaminga na Facebook stranici Tuborg Green Beata, a danas se prijenos nastavlja u 22,30 sati.
Cjelodnevni program završio je u jutarnjim satima u klubu Barbarelas, a danas se avantura nastavlja.