Browse By

Zatvaranje sezone u osječkoj Tufni uz Lemona i Mark Asha

Ovogodišnja party sezona u Osijeku je bila jedna od najbogatijih u posljednjih nekoliko godina, a između ostalih, klub Tufna se također može pohvaliti uspješnom serijom evenata jer su Dejan Miličević, Marko Nastić, Fatima Hajji i Petar Dundov dobro rasplesali osječku publiku kroz proteklu sezonu. Party za kraj sezone održati će se na prvi dan ljeta (21. lipnja), a u Osijek dolaze Lemon i Mark Ash kao predstavnici njihovog Balance programa. Publiku će još jednom u Tufni zagrijati domaćin Marko Felinger.

Glavni gosti ‘Summer Balance’ partya u Tufni su jedni od onih koje zaista ne treba predstavljati jer obojica uspješno djeluju na sceni preko 20 dugih godina. Bilo da se radi o nastupu ili organizaciji evenata, Lemon i Ash su definitivno ambasadori kvalitetnog tech-house i techno zvuka na našim prostorima. Pod Balance.fm produkcijom, zaslužni su za mnoge nezaboravne evente i festivale, na kojima su nastupili Richie Hawtin, John Digweed, Dubfire, Carl Cox, Danny Tenaglia, Joris Voorn, Marco Carola, Stacey Pullen, Roger Sanchez, Nicole Moudaber i mnoga druga top imena današnje scene.
Cijena ulaznice za Summer Balance u Tufni iznosi 30 kn u pretprodaji te 40 kn na dan eventa do ponoći i 50 kn poslije ponoći. Pretprodaja ulaznica kreće 1. lipnja u klubu Tufna (Kuhačeva 10, Osijek).