Browse By

Zasviraj na Exitu!


Kao i svake godine, otvaramo vrata za sve zainteresirane solo izvođače, bendove i DJ-e kojima će natječaj biti prilika i šansa prikazati svoj rad na nekoj od festivalskih pozornica.
Natječaj ove godine počinje 18. veljače, a svi zainteresirani se trebaju registrirati na Exitmusic.tv. Za bendove koji već imaju profil na našem siteu, dovoljno će biti da se ulogiraju i na svojoj stranici kliknu na “Play at Exit 2011”.
Prijave traju do 5. svibnja, a rezultati će biti objavljeni 20. svibnja, a pobjednicima se pruža mogućnost da se nađu na “Exit Music Live” kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete.
Prošle godine se na natječaj Play @ Exit prijavilo više od 570 izvođača, a bendovi koji su izabrani nastupali su na pozornicama širom festivala (Exit Music Live, Fusion, Explosive,.), što će biti slučaj i ove godine.
Exit Festival održava se od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom sadu, a svoj nastup dosad su potvrdili Arcade Fire, Portishead, Grinderman, Underworld, Beirut, Gramophonedzie, Tiga, James Zabiela I mnogi drugi.
Više informacija na:
www.exitmusic.tv
www.exitfest.org
http://bit.ly/ExitHrvatska
www.facebook.com/exithr