Browse By

Axe After Beach Festival u klubu Papaya


Miljenici hrvatske publike, vlasnici svjetskih hitova „Lola’s Theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“…Britanske legende house glazbene scene The Shapeshifters otvaraju 28. srpnja drugo izdanje AFTER BEACH FESTIVALA kojeg se ovog ljeta odvija pod zastavicom AXE mirisa. Uz The Shapeshifterse, na trodnevnom festivalu nastupa krema house scene Norman Doray, te Tom Novy. Cijeli festival pratit će prepoznatljiva AXE mirisna kulisa koja će After Beach festivalu dati sasvim novu dimenziju.
Papaya je prvi klub u Hrvatskoj koji je prije 8 godina započeo s after beach partyijima, a prve slike destinacije koje su obišle svijet te okupirale zanimanje svjetske javnosti upravo su snimljene na popodnevnim partyijima u klubu Papaya. Mladi iz cijelog svijeta, ples pod sunčanim nebom, nasmijana lica i pozitivna energija glavni su krivci zašto plaža Zrće danas nosi epitet „najpoželjnije ljetne destinacije za mlade u Europi“. Prvi hrvatski AFTER BEACH FESTIVAL koji se održao prošle godine u Papayi uz David Moralesa, The Shapeshifters i Dirty South-a podigao je ljestvicu ionako užarene after beach atmosfere, a festival je u tri dana posjetilo preko 12 000 gostiju iz čitavog svijeta. Na AXE After Beach festivalu u četvrtak 28. srpnja na zahtjev publike po drugi put nastupaju vlasnici svjetskih mega hitova „Lola’s theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“- popularni britanski duo The SHAPESHIFTERS. Drugi i treći dan festivala pod zavodljivim AXE mirisom publika će imati priliku zaplesati sa NORMAN DORAY-om u petak 29. srpnja, odnosno sa TOM NOVYijem u subotu 30. srpnja.
Prošle godine na After Beach festivalu pobojali smo se da će kiša pokvarit festivalsko raspoloženje gostiju u Papayi. Međutim, prevarili smo se- samo je dodatno pojačala ionako visoki naboj! Imate jednu od najboljih publika na svijetu” – izjavili su THE SHAPESHIFTERS ususret dolasku u Hrvatsku.
THE SHAPESHIFTERS (Papaya club, 28. srpnja) – Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac dj-a Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitovima „Lola’s Theme“, „Helter Skelter“, „She freaks“- pogodili savršenu kombinaciju modernog zvuka te osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. „Lola’s Theme“ je uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea. Dvojac koji je Englezima vratio groove, sa svojom je uspješnicom proveo tjedne i tjedne na prvom mjestu UK liste. A onda je i kontinentalni dio Europe poželio da njihovi plesni podiji ožive u ritmu The Shapeshiftersa. Sve to prethodilo je tome da su postali najtraženiji klupski program/duo, a nakon ljetnih partyja i DJinga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o The Shapeshifters dance fenomenu. The Shapesshifters danas uvelike potpomažu nove talentirane producente, a GRAMOPHONEDZIE su pravi dokaz njihovog velikog utjecaja na „dance sceni“.

ULAZNICE ZA AXE AFTER BEACH FESTIVAL KUPITE U SUSTAVU EVENTIM-a PO PROMOTIVNOJ CIJENI OD 15 EUR-a (110kn) OD PETKA 18.02.2011. ( www.eventim.hr).

PAPAYA klub nalazi se u mjestu Novalja na otoku Pagu. Prekrasna pješčana plaža u uvali Zrće posljednjih je godina postala jedno od najboljih mjesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom dijelu svijeta. Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smješten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski osjetilni užitak. Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drva, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja. Za nastupe brojnih svjetskih DJ zvijezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske uvjete pa tako klub ima najbolju vizualnu i zvučnu kulisu u ovom dijelu Europe što posebno veseli brojne ljubitelje urbane glazbe. Klub već osam godina promovira isključivo urbanu glazbu, te spada u sam vrh svjetske glazbene scene.
O Papayi su pisali i govorili: BBC, MTV, Dj Mag, Daily Star, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian i dr. Papaya je u 2010.g. ugostila preko 30 najvećih svjetskih Dj-a- Tiesto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, David Morales, Markus Shulz, Ferry Corsten, Calvin Harris samo su neke od vodećih svjetskih DJ zvijezda koje su nastupile u novaljskom klubu PAPAYA.
Samo prošle godine plažu Zrće posjetilo je oko 700 000 turista koji su došli iz 72 zemlje te je zabilježeno oko 1 000 000 noćenja u Novalji.