Browse By

Započelo odbrojavanje do spektakla Davida Guette


Nakon velikih svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda, zagrebačka Arena će prvi put 22. svibnja ugostiti najveće ime elektronske i klupske glazbe – Davida Guettu.

Music Management i Tuborg Green Beat u Zagreb dovode svjetsku DJ mega zvijezdu Davida Guettu.
Odbrojavanje do održavanja ovog glazbenog spetakla započelo je u klubu The Best na promociji nadolazećeg Guettinog nastupa …

TV voditeljica Tatjana Jurić, dizjaner Luka Grubišić, sportska tv urednica Mirna Zidarić i kolumnistica Mirjana (Hrga) Šarić, modni producent Viktor Drago i dizajnerica Ksenija Vrbanić, kraljica aerobike Nataša Bebić iz Splita te model i tv lice Korana Gvozdić samo su neki od obožavatelja Davida Guette koji su već osigurali svoju ulaznicu za njegov glazbeni spektakl u ARENI Zagreb.
David Guetta, svjetska DJ mega zvijezda koja je tijekom 2009. godine nastupila pred više od dva milijuna ljudi u 200 gradova širom svijeta, 22. svibnja svirat će u Zagrebu na Tuborg Green Beat festivalu. To je ujedno i prvi veliki koncert elektronske glazbe koji će se održati u zagrebačkoj Areni.
Guetta je dosad surađivao s impresivnim brojem glazbenih imena – Black Eyed Peas, Kelly Rowland, Akon, Estelle, Kid Cudiem…, a trenutno radi na nadolazećim albumima Madonne, Britney Spears, Lady Gage i brojnih svjetski poznatih glazbenika.
Ulaznice po cijeni od 250 i 280 kuna prodaju se u sustavu EVENTIMa – www.eventim.hr i kod EVENTIM distributera.
(Izvor: Net.hr)