Browse By

Maksim Mrvica na Prokurativama u Splitu


Započela je hrvatska turneja jednog od najvećih i najboljih pijanista svijeta na najbolji mogući način, veličanstvenim koncertom u Rijeci u prekrasnoj dvorani Centra Zamet. Pred punom dvoranom u više od 90 minuta energične, ali i na momente nježne i emocionalne svirke Maksim je pokazao zašto je jedan od najvećih.
Emocije koje su prožimale svakog gledatelja pojačavao je veliki video zid na kojem se mogao pratiti svaki potez bravuroznih prstiju. U prvom dijelu Maksim je svirao djela klasične glazbe, a nakon kraće stanke uslijedio je poznati crossover repertoar, kojeg je publika najviše i isčekivala.
Koliko je koncert bio uspješan govorila su nasmijana lica ljudi i gotovo petominutni standing ovation.
Ovo je bio prvi puta da  Maksim na ovakav način izvedi koncerte u Hrvatskoj, a inače je uobičajan za njegove nastupe po svjetskim metropolama. Svi glazbeni elementi emiriraju se preko specijalnog uređaja i prilagođavaju lokaciji koncerta. Maksim uživo usvirava svoje dionice filigranskom preciznošću, a na velikom video zidu vidi se lakoća i emocije kojima to izvodi.
Da bi sve bilo savršeno brine se i njegov engleski tehničar koji ga vjerno prati već godinama.
Organizator hrvatske turneje Agencija Vozila, uvjerava nas da će produkcija na cijeloj turneji zadržati visoki nivo, kakav i priliči umjetniku kakav je Maksim Mrvica.
Ako se po jutru dan poznaje, onda nas u Splitu očekuje pravi speklatkl, još jedan koncert za pamćenje..
Preprodajna mjesta:
www.ticketpro.hr
Poslovnice Dallas Music shopa i Aqarius recordsa diljem Dalmacije,te  Smokvina, Kompas, Dancing bear i F Tours u Splitu.