Browse By

Zaokružen program jubilarnog Sea Star Festivala: The Prodigy i Robin Schulz predvode furiozan lineup s više od 40 zvijezda!

Zaokružen je program jubilarnog, petog izdanja umaškog Sea Star festivala. Nakon vlasnika najtraženije svjetske turneje, grupe The Prodigy, multiplatinastog hitmakera Robina Schulza, kao i cijelog niza internacionalnih i regionalnih zvijezda među kojima su Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester i mnogi drugi, stiže i finalni val imena. Čine ga glasoviti EDM dvojac Vanillaz, veterani slovenske elektronske scene Tim Urbanya i Alessio, zatim DJ-i Burkakke i Straks, umaška trap ekipa At The Spot te RNB Confusion Sound System kojeg predstavljaju Zembo Latifa i DJ Turk, a u laguni će biti i omiljeni Silent Octopus stage.

Službeno drugi najposjećeniji hrvatski glazbeni festival ovogodišnje će izdanje imati 19. i 20. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris za koju je već prodano čak dvije trećine kapaciteta. Aktualna promotivna cijena ulaznica na snazi je najkasnije do petka 14. travnja do kraja dana!

Hrvatsko-slovenski dvojac Vanillaz jedni su od najistaknutijih aktera regionalne EDM scene. U karijeri su nastupali kao podrška velikim imenima poput Davida Guette, Martina Garrixa i Tiesta, a u biografiji imaju i već jedan nastup na Sea Staru.  Veterani slovenske elektronske scene Tim Urbanya i Alessio u Umag će donijeti poseban back 2 back set, jednako kao i najpoznatiji predstavnici crnogorske scene – Burkakke i Straks. Sea Star će konačno na festivalu predstaviti i jedne prave domaćine – umaški trap kolektiv At The Spot koji će u subotu nastupiti na Nautilus Areni. Još jedni dugogodišnji promoteri hip hop i trap kulture, zagrebački RNB Confusion ove sezone slave 20 godina rada, a u Umagu će ih predstaviti Zembo Latifa i DJ Turk.

Peto izdanje Sea Stara, kojim će započeti festivalska i ljetna sezona, u umašku lagunu Stella Maris Resort Plava Laguna 19. i 20. svibnja dovodi superjak line up koji će se odvijati na četiri pozornice – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves i Silent Octopus.

Petak, 19. svibnja

Program u petak predvode jedan od najvećih svjetskih hitmaker Robin Schulz, uz kojeg stižu i Mahmut Orhan, trap heroji Senidah i Hiljson Mandela, sjajni b2b setovi Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Milićević, DJ Jock & Shipe te Tim Urbanya & Alessio, zatim Joker Out, Nika Turković, Dzipsii i Vanillaz te tim Electric Waves pozornice na čelu s Ilijom Rudmanom.

Subota, 20. svibnja

U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sletjeti giganti The Prodigy, techno superzvijezda Indira Paganotto, regionalan trap best of koji uključuje, Krankšvestere, Gršu, 30Zonu, Foxa & Surreala, Ružno pače, Podočnjake, Miach, Micka Lifu, TTM, Masayah, Thicc Boia, At The Spot i RNB Confusion Sound System, kao i Electric Waves postava predvođenu Ian F-om i Marcelom. 

Festivalske ulaznice po aktualnoj cijeni najkasnije do petka 14. travnja!

Ograničen kontingent festivalskih ulaznica po promo cijeni od 39 eura u prodaji je najkasnije do petka 14. travnja do kraja dana. Uz njih u ponudi su jednodnevne ulaznice od 24 i 29 era i VIP Gold ulaznice te Onstage Experience VIP, koji daje pristup glavnim pozornicama. Krenula je i omiljena prodajna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“ u kojoj se na četiri kupljene festivalske ulaznice peta dobiva besplatno!

Sve skupa je dostupno ovdje te online i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

Ovogodišnji Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune.