Browse By

Najjači start za elektronski događaj ikad: U nekoliko sati planulo 3.000 ulaznica za spektakl Paula Kalkbrennera u beogradskoj Areni!

Za ovaj spektakl u najvećoj dvorani Jugoistočne Europe, koji organizira EXIT za otvaranje TMRW konferencije, kupljeno je više od 3.000 ulaznica u samo nekoliko sati, a dva kontingenta VIP i VIP On-stage ulaznica po prvim cijenama doslovno su razgrabljeni za nekoliko minuta. Sve ovo potvrđuje da će predstojeći EXIT Dance Arena Belgrade Takeover događaj biti najtraženiji party ove godine u Beogradu, kojom se ujedno otvara novo izdanje vodećeg tech okupljanja u Europi – Tomorrow konferencije!

Ovakav početak prodaje u potpunosti je u skladu sa muzičkom veličinom Paula Kalkbrennera – radi se o vodećem svjetskom producentu, DJ-u i live izvođaču, koji redovno puni stadione i europske dvorane, i koji iza sebe ima nastup pred pola miliona ljudi!

Zato je idealno okruženje za njegov nastup u Srbiji upravo Štark Arena, sa svojom nadmoćnom produkcijom i Kalkbrennerovom nevjerojatnom sposobnošću da glazbom i energijom upravlja tisućama ljudi, kao da se nalazi u intimnom klubu. Uzbuđenje pred ovaj nastup dodatno pojačava to što je domaćoj i regionalnoj publici nedostajao događaj ove vrste baš u beogradskoj Areni, što je iskustvo samo po sebi.

U ponudi su nove cijene ulaznica za nastup Paula Kalkbrennera u Štark Areni 12. svibnja. Regularne ulaznice dostupne su po cijeni od 1.990 dinara, VIP za 4.490 dinara i VIP + On-stage za 5.990 dinara. EXIT fanovima, koji su festivalsku ulaznicu za Petrovaradinsku tvrđavu kupili do 31. ožujka, regularne ulaznice su dostupne online uz popust, po promotivnoj cijeni od 1.490 dinara. Ulaznice su dostupne ovdje, kao i na Gigs Tix prodajnim mjestima i online.

Show Paula Kalkbrennera napraviti će odličan uvod za predstojeće nastupe na Exitovoj mts Dance Areni, hramu elektronske muzike. Ujedno će otvoriti i novo izdanje TMRW konferencije, koju će od 12. do 14. svibnja 2023. godine u Štark Areni posjetiti preko 10.000 ljubitelja blockchain, gaminga, metaversea i umjetne inteligencije. Ulaznice za drugo beogradsko izdanje Tomorrow konferencije u prodaji su po najpovoljnijim cijenama i dostupne su na tmrwconf.net.