Browse By

Zagrijavanje za peti Hartera festival!

Hartera počinje zagrijavanje za svoj mali jubilej, peto festivalsko izdanje! 01.12. kreće blagdanska pretprodaja ulaznica za Hartera5 Festival koji će se održati u bivšoj Tvornici papira u Rijeci, 12. i 13. 06. 2009. godine. Dvodnevne ulaznice po frendovskoj cijeni od 99 kuna moći će se kupiti u sustavu Eventima tijekom cijeloga prosinca. No to nije sve! Cure i dečki iz Hartera Festivala i Kluba ljubitelja buke shvatili su kako samo dva dana glazbene euforije na godinu nisu dovoljna. Pa će tako, dok čekamo peto izdanje najvećeg “malog” festivala u regiji, predstaviti svoj novi projekt – “Hartera K.LJ.B.- ing” kojemu je cilj na hrvatske floorove donijeti vibracije europskih metropola.
“Zaraženi pozitivnom energijom naše publike nakon zadnjeg izdanja Hartera festivala, shvatili smo da je sazrijelo vrijeme za cjelogodišnji projekt Hartera clubbinga, svojevrsne klupske sezone između dva festivala. Želja nam je bila, bez imalo lažne skromnosti, pokrenuti klupsku večer kakvu imaju samo najveće europske metropole, sa zaista najsvježijim imenima urbane klupske scene i predvodnicima novih trendova. Htjeli smo stvoriti klupsku večer kakvu bismo i sami rado posjećivali, koja će biti prepoznatljiva, ne samo po glazbenom, već i po svom vizualnom identitetu ali i cijelom nizu ostalih sadržaja koje dobar clubbing mora imati.”, izjavili su organizatori.
Prvi Harterin K.LJ.B-ing na rasporedu je 22.11., za prvi floor izabran je onaj riječke Stereo Dvorane, a za prvu postaju Paris čije će vibracije prenositi Popof.
Njegov svježi i inovativni zvuk pogodio je plesne podije poput meteora i učinio ga jednim od TOP 5 imena koja su obilježila 2008. godinu. Njegova izdanja pregrijavaju gramofone i playere svih značajnijih DJ-a današnjice od Sashe i Johna Digweeda preko Ricarda Villalobosa i Luciana do Erol Alkana i Tige, pa čak i Tiesta!
– Možda i najljepše lice pariške scene spada i među trenutno najtraženija imena vrućih europskih klubova te festivala, stoga jednostavno ne smijete propustiti njegov premijerni hrvatski nastup na kojemu će mu se pridružiti i jake hrvatske DJ snage Zero, Boo Dale i Evan te VJ Messmatik iz Barcelone.