Browse By

Zagreb gorio cijelu noć na tulumima Party Uniteda


Petnaest klubova, tri mini-busa i jedna ulaznica za sve dobitna su kombinacija jučerašnjeg događanja u Gradu Zagrebu, kojem nije bilo konkurencije. Kako je nemoguće bilo obići sve lokacije, a budući da ni busevi nisu vozili prema zadanoj satnici, već ovisno o volji i brzini vozača, svratili smo na tri potpuno različita mjesta – KSET, Boogaloo i Aquarius, a zavirili smo i u InBar.
Sve više od toga bilo bi ponavljanje, jer broj klubova nije pratila i raznolikost u glazbenim stilovima: house je bio kralj, a rock mali princ sinoćnje Party United večeri.
KSET: Super junaci navalili na Zagreb
Tulumčina u Ksetu bila je izvrsno mjesto za početak, a nekima i vrhunac događanja Party Uniteda.
Dress code koji je Ksetovcima propisivao kostime super junaka, mašnice na glavama kao ključni modni detalj i degustacija rakije, u kombinaciji s plesnom glazbom, nabrijali su atmosferu do razine koja se u mnogim drugim klubovima postigne tek pred zatvaranje.
House, electro, dubstep, bassline… KSET je prokužio svoju dobitnu kombinaciju koja je privukla širu publiku od uobičajene.
Boogalo: Dekadencija uz trash ikone
Senna M, Kasandra i slični izvođači u vrijeme svoje najveće slave početkom devedesetih nisu mogli znati da će njihove stvari dovoditi ekipu u slatki, polupijani trans dvadesetak godina nakon stvaranja.
Trend puštanja trash glazbe sinoć su iskoristili u Boogaloou , a brojna publika nije imala ništa protiv. Upravo suprotno.
Plesna i vesela atmosfera bila je za svaku pohvalu, no treba zamjeriti na ogromnim gužvama u garderobi.
Aquarius: Pehar za najatmosferu Party Uniteda
Iako se službeni afterparty održavao u Sirupu i Saloonu, intuicija nam je govorila da krenemo put Jaruna, sve do kultnog Aquariusa.
Nedostatak stolova koji bi poslužili za ples, s obzirom na to da je podij bio prekrcan, te nestašica gostiju koji ‘stoje’, ostavljali su sve prisutne naprosto bez daha.
Čak i da je bilo onih koji su htjeli na ‘after’ u druge klubove, mini bus je završavao svoj krug u, po mnogima prerana tri sata.
Iz tih razloga pehar za ‘najnabrijaniju atmosferu cijele Party United večeri’ dajemo upravo Aquariusu.
Piše: Zagrebancija.com