Browse By

Ekskluzivno: Ovog ljeta čak pet velikih manifestacija elektroničke glazbe na Zrću


Ekskluzivno za “Novi list” PR kluba “Papaya” Adnan Mehmedović – Medo najavio je pet velikih manifestacija elektronske glazbe koje će se ovog ljeta održati u klubu “Papaya” na plaži Zrće pokraj Novalje na otoku Pagu. To su “Get Exited Regional Music Event” Exit Teama i kluba Papaya od 1. do 4. srpnja, “Papaya Day & Night Summer Festival 2010.” od 14. do 17. srpnja, “After Beach Festival 2010.” od 29. do 31. srpnja, “MTV Dream 2010.” od 11. do 14. kolovoza i “Tuborg Green Beat” od 18. do 21. kolovoza.
U ovom trenutku poznato je čak trinaest imena izvođača, a ulaznice su već u prodaji u sustavu “Eventima“. Prvi regionalni superfestival “Exit Teama” i kluba “Papaya” otvoriti će jedan od svjetski najpoznatijih DJ-a Sven Vath 2. srpnja, a 3. srpnja nastupa najbolji regionalni izvođač DJ Umek. Cijena za četiri dana ovog eventa u pretprodaji stoji 15 eura/100 kuna.
Šesti “Papaya Day & Night Summer Festival” na popularnoj plaži Zrće, koja je postala hrvatski pandan svjetski poznatoj Ibizi i ponajbolji hrvatski turistički proizvod za mlade i po mnogima najbolji open air klub dance glazbe u Europi, 14. srpnja ugostiti će ponovno najboljeg svjetskog DJ-a Armina Van Buurena, 16. srpnja ima na programu DJ Ferry Corstena, a 17. srpnja na after beach partyju tradicionalno nastupaju Freemasonsi, dok će navečer nastupiti Funkerman. Promotivna cijena ulaznice je 25 eura/180 kuna.

Aktualni svjetski broj 1, Armin Van Buuren nastupiti će 14. srpnja na Zrću u sklopu Papaya Day & Night Summer festivala
After Beach Festival 2010.” koji će počinjati svaki dan od 16 sati 29. srpnja ima na programu glasovitog Davida Moralesa, 30. srpnja Shapeshifterse i 31. srpnja Freemasonse. Promo cijena ulaznica je 10 eura/75 kuna. Na “MTV Dream 2010.” 12. kolovoza brije Gareth Emery, a 14. kolovoza zabaviti će vas preko dana Freemasonsi, dok će večer pripasti “Above & Beyond“. Promotivne ulaznice koštaju 20 eura/150 kuna. Za treće izdanje “Tuborg Green Beat“-a za sada je potvrđen samo Markus Schulz 19. kolovoza.
Plaža Zrće na kojoj su ovih godina gostovali najpoznatiji DJ-i današnjice postala je sinonim za vrhunsku zabavu i nezaboravan glazbeni užitak mladih koji vole elektroniku i stavila je klub “Papaya” na kartu nezaobilaznih party destinacija za mlade u svijetu.
Više informacija uskoro na www.papaya.com.hr.
Piše: Vinko PERŠIĆ, Novi List