Browse By

Zadarski The Garden Festival zauzeo drugo mjesto top ljetnih festivala u Europi


Zadarski THE GARDEN Festival zauzeo je visoko drugo mjesto najboljih ljetnih Festivala prema vodećem europskom on-line magazinu za elektronsku glazbu RESIDENT ADVISOR.
Brojnim priznanjima koja je u svijetu do sada primio zadarski THE GARDEN Festival od sada se ponosi i odličnim drugim mjestom koje je zauzeo prema izboru vodećeg europskog on-line magazina RESIDENT ADVISOR! Proglašen drugim najboljim ljetnim festivalom u Europi zadarski THE GARDEN Festival ostavio je iza sebe daleko veće festivale poput novosadskog EXIT-a, njemačkog MELT-a, španjolskog MONEGROS-a, i drugih.
RESIDENT ADVISOR – RA vodeći je on-line magazin iz područja elektronske glazbe koji svoje urede ima u Londonu i Berlinu i ima preko 600.000 tisuća čitatelja mjesečno. Zanimljivo je kako je RA i svojevrsni stručni suradnik mega popularnog britanskog mjesečnika Conde Nast Traveller na način da ususret sezoni čitateljima CNTravellera predlaže top destinacije koje čitatelji moraju posjetiti. Nesumnjivo je kako na ovu listu mjesta koje morate posjetiti ovoga ljeta ulazi i Zadar upravo zahvaljujući THE GARDEN Festivalu!
The Garden Festival ovog se ljeta održava u razdoblju od 02. do 11. srpnja. Naoko mirno ribarsko mjesto Petrčane nadomak Zadra postat će i ove godine u danima Festivala mediteranski odnosno europski centar klupske glazbene scene uz dolazak izvođača i gostiju sa svih strana svijeta. Uz već sad potvrđene glazbene zvijezde kao što su Henrik Schwarz, Kelvin Brown, Terry Farley , No’ Fakin DJ, Greg Wilson ovog će ljeta na THE GARDEN festivalu svoj debi imati Killer Whale ( The Arthur Russel Project), 2020 Soundsystem, Metro Area (Darshan Jesrani), The Revenge i brojni drugi.
Uz nastupe brojnih izvođača uživo u festivalskoj THE GARDEN areni smještenoj na poluotoku Pinija, Festival će i ove godine ponuditi gostima zabavu uz zalazak sunca u atraktivnom, na samoj plaži smještenom TIKI baru, nezaboravnu plovidbu brodom Argonaughty zadarskim i kornatskim arhipelagom, te noćni ples u atraktivno uređenom klubu Barbarellas. Dio jubilarnog petog The Garden Festivala održat će se i na mjestu odakle je cijela The Garden priča i počela, u The Garden Lounge baru i restoranu u Zadru, do kuda će goste, ali i brojne Zadrane voziti The Garden Taxi brod.
Kako se proteklih godina za THE GARDEN Festival tražila ulaznica više organizatori svim ljubiteljima klupske glazbe preporučuju da svoju ulaznicu osiguraju na vrijeme koje se od ove godine prodaju i u sustavu EVENTIM-a (www.eventim.hr) .