Browse By

Tony Cetinski i Viktoria Metzker na otvorenju Aurore


Ovog vikenda, u  petak 25.06. primoštenski klub Aurora otvara spektakularnu ljetnu sezonu 2010. tradicionalnim koncertom trenutno najpopularnijeg hrvatskog izvođača Tonyja Cetinskog  i dan nakon vrućim partyem atraktivne Playboy djevojke DJ Viktorije Metzker.
Koncerti Tonyja Cetinskog u Aurori poznati su po uzavreloj atmosferi i tome da se uvijek traži karta više, zato je i ovog puta svečano otvorenje kluba pripalo baš njemu.
Tonijev opus glazbe obiluje hitovima, a od 11.06 i novim posebnim albumom “Da Capo” kao presjekom karijere i najboljim pokazateljem njegovih glasovnih mogućnosti . Da bi otvorenje zaista bilo nezaboravno ovaj put uz njegov nastup pripremljena su i dodatna iznenađenja. Jedno od njih su atraktivne plesačice koje su odradile prošlogodišnju turneju s najvećom zvijezdom današnjice Madonnom, a sad će se na pozornici pridružiti našem Tonyju.  Bolji vizualni doživljaj i uvod u novu šarenu ljetnu sezonu upotpunit će i specijalni light show, zabava je stoga zajamčena.
U obećavajući party dio ljetne sezone, u subotu 26.06. uvest će Vas atraktivna Playboy djevojka DJ Viktoria Metzker koja svojim vrhunski izgrađenim tijelom plijeni pažnju gdje god se pojavi, a atmosferu namjerava uzdignuti do vrhunca i izvrsnim electro-house stilom i live vokalima koje je usavršila svirajući redovito kao resident kluba PLAY u rodnoj joj Budimpešti.
«Kad me vlasnik pozove u klub, prvi put misli da sam samo lijepa djevojka koja će privući momke. Nakon što završim sa svirkom, shvaća da je party bio perfektan i zove me opet» – samouvjereno kaže zgodna Viktoria pa ne bi bilo na odmet provjeriti i poslušati o čemu zapravo govori.
Kako bi četiri dana nakon kalendarskog mogli proslaviti ulazak u ljeto i nezaboravne ljetne provode ulaznice za obje večeri se mogu kupiti u sustavu Eventima, te na slijedećim lokacijama i to po cijeni od  80kn za petak i 50kn za subotu.