Browse By

Winter Intelligent Clubbing Concept


WICC je plod mašte nekoliko zaljubljenika u klupski svijet, glazbu i život van uobičajenih i nametnutih okvira. WICC je potpuno apolitičan gdje svatko ima pravo na svoje mišljenje, izražaj, dress code, opredjeljenje, nacionalnost, boju kože te vrstu glazbe koju sluša ili preferira. WICC je više od projekta, nastao sa vječitom težnjom upotpunjavanja sveopćeg klupskog vakuma i dosade koja vlada u mjesecima kada se u Zagrebu ne dešava više manje ništa. Prostori u kojima će se WICC održavati birani su sa posebnom pažnjom pazeći da isti ne budu već viđeni, potrošeni i van urbanog koncepta.
Glazba i gosti koji će nastupati istovremeno pripadaju mainstream i underground sceni te su istinski zaljubljenici u glazbu i klupski svijet.
PARTY KONCEPT:
WICC koncept predstavlja novu dimenziju RNB Confusion partyija koji ce se odvijati jednom mjesečno, svaki put na drugoj lokaciji i to u periodu (NEW YEARS EVE-SIJEČANJ-VELJAČA-OŽUJAK). Koncept, program, scenografija i prostori WICC party-ija pomno su birani, a velika je i novost da ce se po prvi put partyiji odvijat kroz subote što nas dodatno veseli. NAKON spektakularnog novogodišnjeg dočeka koji je i nas same ostavio bez riječi, ekipa RNB Confusion-a spremna je svojim fanovima predstaviti novi događaj na novoj lokaciji.
„MO=MEMBERS ONLY“- EKSKLUZIVNI R&B DJ SET TOME RICOVA UZ „R&B COVER“ PRATNJU MARIJE HUSAR NA MIKROFONU ADUTI SU PRVOG OVOGODIŠNJEG WICC PARTY-ija KOJI ĆE SE ODRŽATI U SUBOTU 28. SIJEČNJA U MATIS ABSOLUT BARU (pored glavnog ulaza u LISINSKI).
U subotu 28. siječnja fanovi RNB Confusion-a moći će uživati u eksluzivnim nastupima Tome Ricove i Marije Husar, poznatog zagrebačkog DJ-a i vlasnika kluba Pepermint te dive i ljubiteljice R&B ritma. Po prvi put skupa, u ekskluzivnom R&B setu fanovima RNB Confusion-a predstaviti će svoje viđenje ove danas mainstream kulture. MO je skraćenica za MEMBERS ONLY je party ograničenog kapaciteta, a samo najvjerniji fanovi moći će uživati u posebnom RNB Confusion doživljaju. Za ovaj party u prodaju će biti pušteno svega 100 ulaznica po simboličnoj cijeni od 30kn, dok će svi ostali koji žele biti dio prvog WICC party-ija morati imati pozivnicu ili znati tajnu lozinku. Matis Absint je izabran zbog svog IT duha, minimalističkog uređenja, lokacije ali i teme samog party-ija „MO=MEMBERS ONLY“. PRVIH 100 gostiju prvog WICC party-ija u Matisu očekuju ekskluzivne „WICC MEMBERS ONLY“ iskaznice koji će Vam za sve buduće WICC party-ije omogućiti free ulaz za dvije osobe i welcome drink!
SVEUKUPNO 100 ULAZNICA PO CIJENI OD 30KN PUŠTENO JE U PRETPRODAJU, A SAMO NAJBRŽI I NAJVJERNIJI FANOVI ZGRABIT ĆE SVOJU ULAZNICU OD SRIJEDE 11.01.2012. OD 15H U METROPOLITAN BARU (AVENUE MALL).