Browse By

Diggarama u Aquariusu

Diggarama serijal hard-sound eventova se vraća i u 2012. godini, a kako bolje započeti godinu nego s žestokim buđenjem i razgibavanjem uz brz i žestok ritam. – Još jedan “petak 13.” je na pomolu. Ni ovoga puta neće proći bez “proslave” kakvu znaju organizirati samo zločesti dječaci iz “Diggarama Team-a”.

Ovog puta, na redu je prava poslastica hard-techno, schranz, industrial i hardcore zvuka uz jednog od “očeva” Diggarame u cijelonoćnom izdanju. – Diggarama je uvijek tražila, pa tako i pružala 3 stvari: električnost, eklektičnost i kvalitetu. – 3 stvari koje “Blurix” ispunjuje, što će i dokazati u maratonskom DJ-setu od 6 sati.

Diggarama u Aquariusu
Petak, 13.01.2012.
Blurix / Izidor Radmanović. – Rođen 1983. u Zagrebu. Krajem 90ih, odnosno početkom 2000-ih započinje svoju karijeru kao producent i DJ. Do danas je svirao po cijeloj RH, ali i šire. 2006. s DraCom osniva Diggarama net-label i party-organizaciju. 2011. otvara “Blurred Motion Records” izdavačku kuću na kojoj izdaje hardtechno/industrial HC glazbu svjetskih producenata. Iza njega je preko 20 izdanja, a nedavno je izdao i svoj prvi album – “Tears For Something And A Hand Full Of Nothing” čiju ćemo premijernu izvedbu moći čuti upravo 13.01.2012. u klubu Aquarius A1. Neke od izdavačkih kuća na kojima izdaje: Predator Rec, The Devils Rejects, Sounds Diabolic Rec, BMR, itd.
Kratko i jasno – očekujte hardtechno, schranz, industrial i hardcore u raznim formama. Yes, we rave!