Browse By

Wicked Wonderland – Nevjerojatan novogodišnji doživljaj

Sensation_Wicked_Wonderland_1009_c
2009. godina  je još uvijek daleko od svog kraja, no pripreme za najluđu noć su odavno u tijeku. Wicked Wonderland je prvi puta predstavljen kao dio dvodnevnog showa u srpnju u Amsterdamu pred 80 000 oduševljenih posjetilaca, a pretprodaja po cijenu od 69€ je krenula jučer, 26.09.2009.
31.12. Esprit Arena u Düsseldorfu će biti pretvorena u novogodišnju bajku koja će spremno i u najljepšem izdanju dočekati Novu godinu.
Kako bi nadmašili prošlogodišnji Ocean of White show na kojem je prisustvovalo 30 000 posjetitelja iz 44 različitih zemalja organizatori su se i ove godine koncentrirali na kreativnost Sensationa sa posebnim timom stručnjaka iz Njemačke koji je prošle godine osvojio LEA LIVE ENTERTAINMENT nagradu u kategoriji “Najbolji Style Event 2008”. Kao rezultat tog najrazrađenijeg i najopsežnijeg Sensation showa ikada stvorenog za posjetitelje u Amsterdamu publika je za rezultat imala senzualno putovanje kroz čarobne svjetove gdje fantazije postaju stvarnost.
Uz novu temu, radi se i na još nekoliko inovacija visoke klase. Ekskluzivnim tretmanom Travel Service nudi se niz dodatnih mogućnosti za avanturu Sensation događaja kao kompletne putne pakete uključujući moderan hotel, večere itd. Ili se može stvoriti svoj osobni Sensation dokumentarac na DVD-u.
Sensation_Wicked_Wonderland_Visual
Također je tu novi CRYSTAL – sexy, glamurozan i 100% VIP! CRYSTAL pruža apsolutni high-class status, od posluživanja pića; uključujući i šampanjac, do stilista i posebno osoblje. Na ekskluzivnoj i posebnoj pozornici, gosti mogu uživati praktički u središtu akcije, ali ipak intimno.
Prodaja karata je počela u subotu, 26.09.2009. Ulaznice su dostupne na www.eventim.de i www.ticketonline.nl. Svatko tko želi osigurati kartu za novogodišnju bajku ulaznica će ga koštati 69€ (Deluxe ulaznice 150€).
Sensation je nizozemski proizvod Live Entertainment Company ID & T, a prvi je put održan u Amsterdamu 2000. Nakon uspješnog osnivanje 2005. je započela međunarodna turneja i kroz godine je postao senzacija visoke klase na polju zabavu. “Globalna Dance Event” održava se u 15 zemalja diljem svijeta, uključujući gradove poput Budimpešte, Praga, Sao Paulo, Lisabon, Madrid, Dusseldorf ili Melbourne. Svake godine ga posjeti više od 350.000 posjetitelja iz cijelog svijeta.