Browse By

Vraća se Stoka!

Nakon pet godina diskografske pauze, reper Marin Ivanović Stoka vraća se na scenu! Pravi glazbeni spektakl očekuje vas 17. prosinca u klubu Aquarius, kada će Stoka imati live promociju svog novog albuma pod nazivom „Pogodi ko se beko“. Tijekom dvosatnog koncerta poznatog zagrebačkog repera, nastupiti će i nekoliko glazbenih gostiju iznenađenja.

Inače, završni miks Stokina posljednjeg albuma radio je američki producent Kirka Yanoa, koji je producirao zadnje albume Madonne i Mariah Carey, na što je reper, kako je rekao, jako ponosan. Želi dokazati, kaže, da je i dalje među najboljim hrvatskim reperima. S nadolazećeg albuma već su skinuta dva singla „Sex i grad’ i „Ja sam Zagreb“, a Stoka je za potonji nedavno snimio i spot. Video broj za pjesmu „Ja sam Zagreb“ Marin je snimao s poznatim Zagrepčanima, među kojima su bili glumica Mia Begović i glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec. Ovo ljeto reper je za potrebe svog spota „Sex i grad“ odglumio „šanera“ Louis Vuitton i Gucci torbica.
Novi audio i video materijali za novog Stoku, koji se na vrata hrvatske hip-hop scene vraća odlično pripremljen. Stoga, ne propustite ovaj glazbeni spektakl i dođite ovaj petak u Aquarius!

One thought on “Vraća se Stoka!”

Comments are closed.