Browse By

Faithless u Zagrebu!


Jedan od najznačajnijih bandova elektronske glazbe ponovno dolazi u Hrvatsku! Fantastični britanski Faithless nastupit će 23.03.2011. u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, u sklopu velike svjetske dvoranske turneje. Nakon Tvornice kulture 2004. te ‘festivalskog nastupa’ na Zagreb Groove Festivalu 2005. Faithless će 23. ožujka u maloj dvorani Doma sportova održati svoj najveći solo nastup pred hrvatskim fanovima – piše Otvoreni.hr.
S objavljenih 6 studijskih albuma, prodanih u ukupno više od 12 milijuna primjeraka, Faithless spadaju među najveće i najtiražnije elektronske bandove svih vremena. Njihovi bezvremenski mega klasici poput “Insomnia” i “God is a DJ” svrstavaju se među najizvođenije dance hitove u zadnjih 20-tak godina. Njihove turneje kojima pune arene diljem svijeta, smatraju se najboljim plesnim zabavama uopće.

Prvi val promotivnih ulaznica po posebnoj cijeni od samo 200 kn u prodaju kreće od četvrtka 16.12. na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na eventim.hr

Poznati kao furiozan live band, do sada su predvodili najveće svjetske festivale, nastupajući kao headlineri nekoliko puta i na glavnoj Pyramid bini Glastonbury festivala. Njihov posljednjih studijski album “The Dance”, objavljen u svibnju ove godine, ubrzo je u Britaniji dostigao zlatnu tiražu, a s njega je skinuta i suradnja s Dido u velikom hitu “Feelin Good”. S velikim bandom i izvrsnim live nastupom Faithless će tako otvoriti proljetnu koncertnu sezonu u Zagrebu, a s obzirom da će ovo biti njihov jedini nastup na području Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, očekuje se i veliki broj fanova iz susjednih zemalja.

Prvi val promotivnih ulaznica po posebnoj cijeni od samo 200 kn u prodaju kreće od četvrtka 16.12. na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na eventim.hr. Ova promotivna cijena vrijedi do 31.12. kao poseban mamac za fanove u ovom blagdanskom periodu.
Od 01.01. cijena ulaznice je 230 kn, a na dan koncerta biti će 260 kn.
Otvoreni.hr