Browse By

Vitalic prvo ime devetog izdanja Carnival Partya

Deveti po redu Carnival Party pod sloganom “Who Is Your Ninja?” održat će se 20. i 21. veljače u centru Rijeke na Gatu Karoline Riječke. Kvalitetan i plesan line-up, atraktivne nove tehnologije i maskirano ludilo glavne su odlike najdugovječnijeg hrvatskog festivala urbane glazbe, koji je ujedno i jedini besplatni događaj ove veličine u regiji.
vitalic01j
Vitalic – headliner ovogodišnjeg Carnival Partya
Headliner ovogodišnjeg Carnival Partya jest Vitalic, cijenjeni umjetnik kojeg mnogi stavljaju uz bok Daft Punku kao najboljeg francuskog elektronskog glazbenika. S podjednakom lakoćom stvara skladne melodije i moćne techno ritmove, a njegov album OK Cowboy ima kultni status među štovateljima (ne samo) elektronske glazbe. Njegov zvuk je energična kombinacija techna i electra, a osim s već spomenutim Daft Punkom surađivao je s glazbenicima kao što su Moby, Bjork i Basement Jaxx. Budući da pomno bira gdje će nastupiti, po prvi puta dolazi u Hrvatsku.
Podršku Vitalicu pružat će dvije mlade zvijezde europske klupske scene.
Riton je nedavno proglašen za „UK Man of the Moment“, rezident je kultnog manchesterskog Warehouse kluba i redovit gost u najpoznatijim europskim klubovima kao što su Fabric (London), Rex (Pariz) i Panorama Bar (Berlin). Njegov DJ set je plesna kombinacija housea, disca i electra.
riton
Riton je nedavno proglašen za „UK Man of the Moment“
Les Petits Pilous predstavnici su modernog francuskog nu-rave zvuka koji trenutno žari i pali svjetskom scenom. Surađuju s Justice i BoysNoize, i sviraju eksplozivnu nu rave-electro-techno smjesu.
les-petits-pilous
Les Petits Pilous predstavnici su modernog francuskog nu-rave zvuka
Domaće boje branit će ponajbolji hrvatski house DJ Mark Ash i romski band Skandal. After partyi održat će se u klubovima Stereo i Discordia.
Organizatori najavljuju i bogat petak, 20.veljače, koji će uključivati bandove, DJe i mnogobrojne lokacije diljem grada. Festival se održava uz podršku Grada Rijeke, TZ Rijeke i Tuborga.
– Za više informacija provjerite www.carnivalparty.com.