Browse By

Više od 250 izvođača na šesnaestom izdanju Ultra Music Festivala u Miamiju!

Festival s kojim je sve počelo, najveći festival elektronske glazbe u svijetu, Ultra Music Festival, održava se ovaj vikend, točnije od 28. do 30. ožujka u Miamiju, a očekuje se da će  ga posjetiti više od 165.000 obožavatelja iz svih dijelova svijeta. Njegovo jedino europsko izdanje Ultra Europe također najavljuje novosti – u prvom tjednu travnja će biti poznata točna lokacija i cijena ulaznica za ekskluzivnu završnicu, Ultra Beach, a potom i druga faza line-upa.  
I dok se aktivnosti oko festivala Ultra Europe zahuktavaju, Ultra Music Festival sprema se dočekati više od 250 izvođača na čak osam produkcijski impresivnih pozornica. Na glavnoj pozornici, koja je iz godine u godinu sve impresivnija, izmjenjivat će se trenutačno najpopularnija imena elektronske scene kao što su Tiesto, Kaskade, Nicky Romero, Alesso, Above & Beyond, Armin Van Burren, Avicii, Afrojack, Steve Angello, David Guetta, Hardwell te najiščekivaniji DJ dvojac Jack U koji čine Skrillex i Diplo. Jednako dojmljiv je i popis live izvođača koji nastupaju na drugoj pozornici, a među njima su Basement Jaxx, M.I.A., MGMT, Gesaffelstein, Gramati, Paul Kalkbrenner, Trentemoller, 2ManyDJs, Empire of the Sun, Cut Copy, Example, Chase & Status i Subfocus.
Da će atmosfera biti zaista impresivna potvrdili su i neki od najpopularnijih DJ-a današnjice koji jedva čekaju zasvirati na pozornici Ultra Music Festivala u Miamiju.
„Ultra u Miamiju bit će  jedan od najvažnijih događaja za EDM scenu ove godine“, rekao je Hardwell, a s njim se složio i legendarni Carl Cox koji je naglasio jedinstveno festivalsko iskustvo: „Ultra obožavateljima pruža toliko toga – ispunjava njihova očekivanja, ali ih i iznenađuje. Vjerujem da je to razlog zašto toliko ljudi dolazi na festival.“
Energiju i atmosferu s Ultra Music Festivala iskusit će i predstavnici tvrtke Adria MM Produkcija te prenijeti iskustvo i u Split, na još veće, duže i impresivnije, jedino europsko izdanje ovog kultnog festivala. Tako će Ultra Europe ove godine trajati tri dana, od 11. do 13. srpnja, čime postaje jedino festivalsko izdanje uz Miami koje se održava duže od dva dana. Ultra Europe posebna je i po svojoj ekskluzivnoj završnici, tulumu na plaži Ultra Beach, čija će lokacija i detalji oko ulaznica biti objavljeni u prvom tjednu travnja. Ultra Beach, kojem će, s obzirom na ograničen kapacitet, moći prisustvovati samo najbrži obožavatelji, , održat će se s danom razmaka od glavnog dijela festivala, 15. srpnja.
Trenutni rezultati prodaje ulaznica i interes koji za festival dolazi iz više od 100 zemalja svijeta nagoviještaju da bi ove godine, u svom drugom izdanju, Ultra Europe mogao parirati, a u budućnosti čak i nadmašiti festival u Miamiju.
Oni koji još nisu, svoje festivalske ulaznice za Ultra Europe, po cijeni od 985 kuna (129 EUR) mogu kupiti na službenoj stranici www.ultraeurope.com, a za ljubitelje ekskluzivne zabave, u ponudi su dnevne VIP ulaznice po cijeni od 760 kuna (99 EUR).
Sve informacije i obavijesti mogu se pronaći na www.ultraeurope.com, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu.