Browse By

Jorn van Deynhoven novo ime na Serbia Wonderlandu

Serbia Wonderland festival je odlučio da ovoga ljeta u Beogradu okupi top izvođače i najaktualnije svjetske Dj-eve, pa će tako 21.06.2014. publika iz cijele regije imati priliku da uživo čuje Jorn van Deynhoven , jednog od najaktualnijih i najpopularnijih trance izvođača na svijetu i autora trake “New Horizonts” koja je himna čuvenog ASOT-a 650. Time se Jorn pridružuje Sean Tyasu, Stephanie i Futuristic Polar Bersima koji su već najavljeni za veliki festival na otvorenom.

Jorn je zaštitno lice i ima ekskluzivni ugovor sa Armada music-om i njihovom produkcijom ASOT. Od siječnja 2014. pa do danas, Jorn je nastupao na svim vodećim festivalima širom svijeta pa ga je tako u Argentini slušalo preko 10000 fanova na “Armada beach” festivalu, a na ASOT -u u Utrechtu čak preko 20000 vjernih fanova. Nastupao je u svim većim klubovima širom planeta. Na ljeto je pored Serbia Wonderland open air festivala rezerviran i za veliki “Luminosity beach” festival u Nizozemskoj. Često radi remikse za Armin Van Buurena i Dash Berlina a njegovi hitovi “Six Six zero” i Headliner” su omiljeni među trance fanovima i redovni na klupskim repertoarima. DJ Mag je njegov set opisao ovim riječima ” JvD voli euforiju i ekstazu na podiju. Publika stvarno osjeća tu energiju. On ne pušta muziku za sebe već za sve njih i to ga stvarno čini jedinstvenim izvođačem”
U Jungle Tribe-u nisu htjeli da otkrivaju preostala imena, napominjući da će to biti veoma dobra iznenađenja. Karte se mogu naći na blagajnama Eventim-a i u prostorijama Jungle Tribe-a u Zagrebu.
Više informacija na www.serbiawonderland.com