Browse By

Virtualni provod na Exitu!


Exit vas poziva na uzbudljiv virtualni obilazak jednog od najboljih glazbenih festivala u Europi. Od ponedjeljka 29. ožujka, na stranici Exitfest.org bit će postavljen ekskluzivni virtualni obilazak Exit festival. Kroz interaktivne panorame od 360°, posjetitelji će moći svakodnevno zakoračiti u svaki kutak festivala i osjetiti atmosferu najboljih nastupa na glavnoj festivalskoj pozornici, Dance Areni i više od 20 drugih festivalskih pozornica, osjetiti uzbudljivi život u Exit village-u, zakoračiti u Exit studio na intervjue s glazbenim zvijezdama, kao i čuti brojne dojmove posjetitelja festivala iz cijelog svijeta.
Virtualni obilazak snimljen je tijekom jubilarnog desetog Exit festivala 2009. godine. Svojim interaktivnim sadržajem, omogućava svima posjetiti Exit kada god požele i virtualno se upoznaju sa svim lokacijama i festivalskim događanjima. U sadržaj virtualnog obilaska uključene su panorame od 360 stupnjeva, za sve najatraktivnije lokacije festivala koje prikazuju prostor u cjelini i daju posjetiteljima mogućnost kontrole kuta promatranja.
Svaki dio festivala, pored panorama od 360 stupnjeva, sadrži mnoštvo fotografija kao i video snimke. Video sadržaj obuhvaća mini filmove koji prikazuju dijelove nastupa na festivalskim pozornicama. Među njima su spektakularni koncerti koje su održali The Prodigy, Lily Allen, Kraftwerk, intervjui s izvođačima kao što su Korn, Madness i mnogi drugi kao i izjave i dojmovi posjetitelja iz cijelog svijeta, snimljeni tijekom prošlogodišnjeg festivala.
Mapa sa svim festivalskim lokacijama i njihovim kratkim opisima, omogućava posjetiteljima pripremu za boravak na Exit festivalu, a jednostavnim klikom pristupa se sadržaju svake od lokacija.
Zahvaljujući virtualnom obilasku, posjetitelji iz cijelog svijeta mоći će posjetiti Exit, osjetiti magiju jedinstvene Petrovaradinske tvrđave i posebnu energiju publike festivala.