Browse By

Nova priča osječkog kluba Bastion


Nezaobilazna noćna destinacija mnogih mladih Osječana – popularni klub Bastion, od 1. travnja 2010. dobiva novi management, odnosno nove voditelje ovog ugostiteljskog objekta, koji predstavljaju novi program kluba.Naime, dosadašnjoj kombinaciji narodnjačke i folk glazbe sa raznim diskontinuiranim večerima i programima dolazi kraj, te na sreću osječke mladeži dolaze bolji dani kada je u pitanju noćni život grada Osijeka. Konkretnije, iza novog managementa Bastiona krije se suradnja kluba i organizacije We Love Music, koja je u proteklih nekoliko mjeseci svojim eventima uspjela podići Osijek na noge. Povremeni eventi u klubu naposlijetku su i rezultirali dugoročnijim dogovorom oko organizacije programa u klubu.

Glavni nedostaci kluba u samom početku će biti eliminirani – uvodi se stroga zabrana ulaska u klub maloljetnicima, te već spomenuti turbo-folk program uskoro postaje prošlost Bastiona. Kako bi se i ono kvalitetno što je stečeno tijekom dosadašnjeg poslovanja kluba zadržalo, nova uprava namjeravaja nastaviti s tradicionalnim studentskim večerima četvrtkom, koji će biti ponajviše u znaku sniženih cijena pića i sličnih atrakcija kada su u pitanju studentske preferencije. Petak će uglavnom biti rezerviran za tematske večeri (disco, house, old school, tribute night i slično), gdje će se nastaviti trend kvalitetnog izlaska petkom, uz ono najbolje od elektronske plesne glazbe. Subota kao središnji i najjači dan u Bastionu nastojati će privući sve ljubitelje stranih mainstream zvukova, koji će uglavnom biti prezentirani od strane kvalitetnih DJ-a na oba floora. Alternativa spomenutom izdanju subote u Bastionu su veliki We Love Music eventi, od kojih valja najaviti onaj najbliži: party na dva floora uz britanske house velikane – Freemasons, 17. travnja.

Budući da su proljetni dani konačno dočekani, bliži se i dan kada će Bastion zasjati u punom sjaju. Naravno, riječ je o atraktivnoj terasi na zidinama osječke Tvrđe, koja i treću sezonu nastavlja biti glavna ljetna destinacija osječke populacije. Ovogodišnji program prostrane terase biti će na puno višem nivou nego protekle dvije godine, stoga se slobodno počnite pripremati za mnoga velika gostovanja i novosti koje će obogatiti ljetnu zabavu osječke mladeži. Osim zanimljivog programa, Bastion će nerijetko iznenaditi svoje posjetitelje raznim vizualnim atrakcijama: pojačanim light show i laser show sistemima, pirotehničkim sredstvima, te raznim uređajima za uljepšavanje atmosfere u klubu.

Nadolazeći eventi u klubu:

01.04.2010. [Četvrtak]– Studentski Easter party (Juice Vodka & Pelin party)
02.04.2010. [Petak]
– TIËSTO Tribute Night uz 1L vodke za 50kn
03.04.2010. [Subota]
– Saturday Clubbing with DJ OMER
04.04.2010. [Nedjelja] –
Easter House party with GREYS, IVAN RAJKOVIĆ, WALKAY
17.04.2010. [Subota] – We Love Music with FREEMASONS (UK)
Linkovi:
http://www.myspace.com/welovemusicosijek
http://www.myspace.com/nightclubbastion