Browse By

VIDEO: Paul Van Dyk rasplesao više od 4500 gostiju u Papayi!

Legenda njemačke i svjetske elektroničke scene,  Paul Van Dyk rasplesao je više od 4500 gostiju u Papayi koji su zbog njegovog nastupa potegli sa svih strana svijeta. Prva pjesma s kojom je zvanično otvorio festival bila je ona posvećena nedavno preminulom Michael Jacksonu „Thriller“ koju je publika Papaye gromoglasno pozdravila. VIDEO!

VIDEO: Paul Van Dyk rasplesao više od 4500 gostiju u Papayi!


Sam Paul Van Dyk oduševljen atmosferom koja je vladala kroz cijelu noć njegova nastupa, odlučio je produžiti svoj set na 4 sata kada je s publikom dočekao poznati izlazak sunca iznad Papaye. Svoju poziciju trećeg Dj-a na svijetu opravdao je pred publikom Papaye koja ga je pred zoru ispratila pozivom na bis uz veliki pljesak. Njegov zadovoljni osmijeh govorio je sve, a nakon svog nastupa izjavio je: „See you next year in Papaya club“.
paulvandyk01
Vip dio kluba do zadnjeg mjesta ispunili su ugledni gosti iz cijelog svijeta, a domaći ‘celebi’ došli su pozdraviti peto izdanje festivala. S Paul Van Dykom plesali su Rene Bitorajac sa ženom, grupa Connect, Ivan Vukušić (Radio Antena, Vip Music Club Hrt), nogometaš Silvio Marić, Alen Macinić-svizac, manekenke Iva Dragović, Martina Čular i Jelena Danona, mister Hrvatske Bruno Orešković, Darko Juranović i mnogi dr.