Browse By

Fedde Le Grand 'trese' Aquarius

Najuspješniji nizozemski DJ i producent Fedde Le Grand svojim je planetarnim hitom Put Your Hands Up For Detroit uzdrmao radijski eter i zapalio klupske večeri diljem svijeta, a odnedavno se pridružio probranom timu producenata izbirljive kraljice popa Madonne. Nastupiti će 22. srpnja ljetnoj rezidenciji Aquariusa, na Zrću. Ulaznice raspoložive putem Eventima.
fedde_le_grand
Fedde Le Grand u Aquariusu
Madonna je za promociju svoje posljednje turneje „Sticky & Sweet“ koristila upravo Grandov singl „Put Your Hands..“ Vokali iz njezine legendarne pjesme „Music“ naslonili su se na Grandove moćne ritmove iz navedenog hita, koji je osvojio brojne nagrade diljem svijeta. Uslijedio je je Madonnin poziv za remiks pjesme „Give it 2 Me“, a Le Grand je ranije remiksirao i Robbie Williamsa te Grammyjem ovjenčanog frontmena Black Eyed Peasa, Will.I.Am-a.

VIDEO:
Fedde Le Grand – Output World Tour Promo
Fedde Le Grand ft. Mitch Crown – Scared of Me
Ida Corr vs. Fedde Le Grand – Let Me Think About It

Kvalitetu njegova rada i bravuroznih zvučnih electro/house/hip hop koktela, struka je prepoznala, pa Fedde Le Grand osvaja nagrade gdje god nastupa. Priznanje je dobio na Ibizi prije tri godine, a na Zimskome festivalu glazbe u Miamiju odnio je tri nagrade (najbolji breakthrough solo umjetnik, najbolji break/electro zvuk i za najbolju underground house pjesmu).