Browse By

Veliko otvaranje riječkog Fun Academya

Sa zadovoljstvom možemo najaviti ponovno otvorenje riječkog Fun Academya, kultnog okupljališta mladih koji glazbu vole na elektronički način. Uz detaljno preuređenje velika vijest je i da se ponovno otvara legendarna ‘šarena soba’ koja je tijekom godina postala vrlo popularna među riječkim partijanerima pa se i dan danas prepričavaju anegdote o tom podiju. Na otvorenju kluba koje je zakazano za ovu subotu, 8. studenog (23h) nastupiti će Mara Soundsystem, Mark Ash, Fryer i Moffous dok će na techno podiju nastupiti DJ Ogi, Hadji i Matt. Cijena karte iznosi vrlo prihvatljivih 40 kn do ponoći, te 50 kn nakon. Brija Dot Com Vam poklanja 1 ulaznicu za ovaj party! Info u nastavku!
Nakon par godina izostanka imamo čast čuti Maru Soundsystem opet zajedno koji se nakon perioda odmaranja vraćaju na svjetla pozornice jači nego ikad. Barry je u međuvremenu radio na sountrackovima poznatih filmskih hitova, a najpoznatiji je onaj hit serija ‘Očajnih Kućanica’! Iza uspješnog projekta zapravo stoje Sarah Whittaker Gilbey i Barry Gilbey koji zajedno svojim zvukom privlače DJe i entuzijaste plesne glazbe diljem svijeta. Potporu vlastite produkcije dobili su od mnogobrojnih DJa, pa tako John Digweed, Kasey Taylor, Jimmy Van M i Sasha u počecima uveliko pomažu Mari da se probiju na house pozornicu.
Vlasnici su Choo Choo i Beat Industries etiketa na kojima su izdali ne mali broj svojih uradaka te prvi i jedini umjetnički album ‘If you only knew’ preko svoje glavne izdavačke uzdanice Choo Choo. Osim Live nastupa u kojem dolazi do izražaja Barryeva tehnika i Sarin vokal, Barry Gilbey promovira Maru i preko svojih DJ nastupa te najčešće prezentira groovy house, breaks, techy, progressive sound.
– Trenutno završavaju svoj novi album kao Mara Soundsystem tako da je nastup u Fun Academyu svojevrsna svjetska premijera.