Browse By

Nakadia u Piranhi!

Najbolja i najljepša azijska DJane Nakadia nastupiti će 14. studenog u zagrebačkom klubu Piranha u sklopu Pure Piranha programa. Nakadijina priča počinje sa 2001.g. kada stiže u Pariz, prijestolnicu mode sa ciljem da bude uspješna manekenka. Taj cilj je i ispunila noseći mnoge revije poznatih i uspješnih dizajnera te uspijeva snimiti i mnogobrojne reklame poznatih brendova. Tijekom njenih putovanja upoznaje mnogo interesantnih glazbenika s kojima počinje sve više i više provoditi svoje vrijeme te se ubrzo zaljubljuje u „dance“ glazbu.
Svoje Dj vještine stječe s najboljim majstorima zanata kao što su Westbam, Timo Maas te Afrika Islam koji je u vrlom kratkom roku uspijevaju napraviti odličnom dj-icom. Već 2002.g počinje puštati glazbu i od tada napreduje te bilježi velike poslovne uspjehe. Njen najveći dosadašnji uspjeh je bio nastup prilikom zatvaranja Svjetskog prvenstva u nogometu 2006. godine na Olimpijskom stadionu u Berlinu gdje privremeno i živi.
Iste godine je ostvarila svoju veliku želju svirajući na najvećem svjetskom poznatom glazbenom eventu Loveparade, i to pred više od milion ljudi. Njena poznata izjava za popularni Dj Mag: Cijeli svijet je jedan veliki plesni podij te da dobar DJ može biti iz bilo kojeg dijela svijeta…Samo tijekom 2005. godine održala je preko 120 nastupa u 30 različitih država. Sveukupno je vrtila u preko 200 različitih klubova diljem svijeta.
I sama priznaje da joj je izgled pomogao u dobivanju brojnih gaža gdje je i usavršila svoje umijeće DJ-iranja te da joj njen izgled daje sigurnost i samopouzdanje kako kod managera, tako i kod publike. Uz nastup prekrasne Nakadije održati će se i promocija novog spota naše house dive Narany:“ Love in your eyes“. Njena uspješna priča je tek počela…
– Pure Piranha Vam s ponosom predstavlja najbolju i najljepšu azijsku DJane NAKADIU!