Browse By

VANILLAZ Vas zagrijava za UMAGINATION ove srijede u Aquariusu!

Zagreb će ove srijede biti u znaku prave plesne ludnice! Atraktivni i energični DJ dvojac Vanillaz priprema veliki party u zagrebačkom klubu Aquarius 30. travnja 2014.! Vrhunska glazba i ples do ranih jutarnjih satisamo su zagrijavanje za Umagination 2014. koji se ove godine održava od 30. do 31. svibnja 2014. na prostoru ATP Dance Arene u Umagu, a osim dvojca Vanillaz, na rođendanskom izdanju glazbenog spektakla očekuju nas velikani Alesso, Fedde Le Grand, Thomas Gold, Danny Avila i Tujamo.
 “Pripremamo mnoge novitete koji uključuju i neke od naših novih produkcijskih uradaka, od remixova, edita, mashupa i sličnih stvari. Sve u svemu, izuzev glazbe, najviše se nadamo da će publika primijetiti da smo im pripremili odličnu zabavu, atmosferu i izvedbu. To nam je uvijek najvažnije!“ – izjavio je Marko Bucić ususret koncertu u zagrebačkom Aquariusu te najavio i veliki party na glazbenom festivalu Umaginationu: “Laska nam što smo jedini domaći izvođači na festivalu takve veličine i da ćemo nastupiti uz takve svjetske zvijezde. Umagination je zaista jedan od najboljih festivala u Hrvatskoj i svirati pred publikom tolikog opsega, prenijeti im tu energiju i dobro raspoloženje je svakako najveća čar!
 Vanillaz je ime iza kojeg se krije hrvatsko – slovenski DJ duo. Marko Bucić i Miha Pajk pojavili su se na elektronskoj sceni 2011. godine, a svojim energičnim nastupima i jedinstvenim glazbenim stilom brzo su postali nezaobilazno ime kada je riječ o dobrim plesnim partijima. U kratko vrijeme od kada postoje, nastupali su na festivalima i u klubovima diljem Europe, a prošlogodišnja premijera na Ultra Europe festivalu u Splitu ostala ime je posebno u sjećanju. Fedde le Grand, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Deadmau5, Gramophonedzie, Chris Lake, Arno Cost, Norman Doray, Funkerman, Pete Tong i The Shapeshifters samo su neki od glazbenika s kojima su imali priliku nastupiti posljednjih nekoliko godina. Vanillaz su ovih dani zatvoreni u studio i marljivo rade na novom albumu koji će zasigurno obradovati njihove fanove diljem regije. Back to Life i Drop that shit odlično su primljene pjesme, a uskoro nas očekuju novi hitovi mladog dvojca.
 Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. – 13. srpnja 2014.Sve informacije i obavijesti o petom izdanju Umaginationa mogu se pronaći na službenoj stranici festivala www.umagination.info te na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/umagination, a General Admission ulaznice po cijeni od 180 kn za oba festivalska dana od danas možete osigurati na stranici www.ticketshop.hr, na svim prodajnim mjestima Tisak Media centara, Dallas shopu te Dancing Bear prodajnim mjestima ali i lokalno u turističkoj agenciji Plavo more u Umagu, u Poreču u Istra Line-u, u Puli u Activa Travelu te u Rovinju u agenciji Birikina.