Browse By

Valkane Beach Festival objavio raspored nastupa


Još nas samo nekoliko dana dijeli od početka trodnevnog ljetnog glazbenog spektakla na pulskim Valkanama. Preko 50 sati zabave, glazbe, plesa, sunca i mora počinje u petak 27.07. već u 17 sati, a u 21 sat s nastupom DJ Lemona počinje program na glavnoj festivalskoj bini.

Svirka na main flooru trajat će sve do 6 sati ujutro, a nastupi glavnih zvijezda startaju već oko 23 sata, kad će se s Faithless DJ setom predstaviti Sister Bliss.
Veliko finale prvog dana Valkane festivala svakako će obilježiti nastupi dvaju zvjezda svjetske elektro scene Adam Beyera i Chris Liebinga, a svaki od ove dvojice techno velikana najavljuje dvosatni DJ set!
Ni preko dana neće biti ništa manje intenzivno, jer se već u rano subotnje jutro zabava nastavlja na after party-ju, a dio dnevne zabave prebacit će se na party brod. Posljepodnevni beach party-ji uz samu obalu mora i lagana glazba u chill out zoni polako će nas uvesti u drugu večer festivala.
Subotnji večernji program na glavnom flooru također počinje u 21 sat, a nastup glavne zvijezde INNE očekuje se malo iza 23 sata. Sasha Lopez kombinirat će nastup uživo i DJ set u gotovo dva sata svirke, a večer zatvaraju sve popularniji domaći DJ Mr. Marley i našoj publici dobro poznati party veteran Paolo Barbato.
Nakon after partyja, zabavne dnevne aktivnosti nastavit će se sve do 20 sati u nedjelju, kada će na pozornicu stupiti prvi od izvođača pop-rock koncerta koji će ostati pod velom tajnosti sve do samog početka festivala.
Puni line-up slvih festivalskih pozornica i floor-ova (after party, day floor, beach party, party boat i chill out) možete pogledati na službenim web stranicama festivala valkanefestival.com.