Browse By

Uskršnji vikend u Sirupu!

Provedite uskršnji vikend u Sirupu! U subotu vas očekuje Dubstep Sirup (Tunnidge/UK & Mono upstairs), a dan kasnije – Uskrs, provedite u društvu Mr DJ Darija.

uskrs


Subota, 23.04.2011.
Dubstep Sirup with Tunnidge/UK & Mono upstairs
TUNNIDGE (UK, Deep Medi/Chestplate)www.tunnidge.com
Sve interesantniji UK dubstep producent, čiji uspjesi kulminiraju iz godine u godinu.Tako je početkom ove doživio drugo izdanje za prestižni dubstep label Deep Medi Musik (osim toga objavljivao naChestplate, Boka, Origin Audio), vrtio sa Distance-om na nedavnom 6. rođendanu DMZ clubbinga, a gromoglasanprijem kojeg je lani ostvario na Outlook Deep Medi Boat Party-u osigurao je ponovni poziv na ovogodišnje,nadolazeće izdanje Outlook festivala. Nakon Joker-a, Shackleton-a, Youngste, Radikal Guru-a, itd., još jedno ime izvrha svjetske produkcije dolazi nam vrtiti dubstep u Sirup, i to ovog puta u subotu!Uz Tunnidgea nastupit će i DMT te Meniga. Ulaz je 30kn prije 00h i 40kn poslije 00h. Happy hour traje od 23 do01h.
Nedjelja, 24.04.2011.
Uskršnji tulum s Mr DJ Darijom
Uskrs slavimo uz legendu hrvatske DJ scene, Mr DJ Darija i njegov allnighter na glavnom flooru Sirupa. Ulaznica je 30kn, a besplatan ulaz možete ostvariti ukoliko na ulaz donesete uskršnje jaje.