Browse By

Thomas Gold na Zagrebačkom velesajmu


REFORMA partyji započeli su u rujnu 2009. i to kao okupljanja članova istoimenog društva sportske rekreacije. Produkcija je iz događaja u događaj rasla te se Reforma naposljetku isprofilirala kao zaseban fenomen, po mnogima “najbolji party” u gradu. Nakon eventa u siječnju 2011. zaključilo se da je Reforma team spreman ugostiti i prvog stranog, svjetski renomiranog producenta.
Tako na sljedećem, najvećem do sad Reforma partyju, 7. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, Reforma s ponosom predstavlja jednog od trenutno najtraženijih house, electro i progressive house producenata današnjice – Thomasa Golda, čovjeka koji je poharao najjače festivale svijeta svojom epskom produkcijom “AGORa”, surađivao je i surađuje s respektiranim imenima svjetske scene elektronske glazbe kao što su Fatboy Slim, Axwell, David Tort, Alex Kenji, Francesco Diaz, Young Rebels, Lee Cabrera, Amanda Wilson i ostali, a od posljednjih Thomasovih projekata posebno se ističe suradnja s hitmanom Swedish House Mafije, Axwellom, na remixu dancefloor bombe “Blow Up”.
Odgovoran i nimalo lak posao warm-up seta, kao i seta nakon Thomasa Golda na sebe je preuzeo već prokušani team Reforminih resident DJ-a: Viktor & Jurkii (koji čine duo pod nazivom Frankie Headfors), te Vazmenko. Jedan od zaštitnih znakova Reforma evenata je i besprijekorna tehnička produkcija. Tako će se 7. svibnja na Velesajmu odigrati fantastičan light show koji će pratiti zvukove iz besprijekornog razglasa u direkciji partner-tvrtke IVAS – International Video Audio Solutions, koja oprema naša dva najjača festivala – Papaya Zrće i The Garden Festival.
Novosti možete pratiti na službenoj Facebook stranici Reforma evenata, a ulaznice je moguće nabaviti po cijeni od 60 kuna u pretprodaji na lokacijama: Collegium (Tkalčićeva 7) i Maraschino bar (Margaretska 1), dok će ih na dan eventa biti moguće kupiti isključivo na ulazu, i to po cijeni od 80 kuna.