Browse By

Uskoro dokumentarni serijal o "Barakudama"

Hrvatski vaterpolski reprezentativci pravo su osvježenje u vrućim ljetnim danima. Savršeno građeni ljepotani u centru su pažnje gdje god se pojave, a posljednjih dana na pripremama u Rijeci njihovi su naporni treninzi pravi melem za oči brojnih znatiželjnika. Barakude se pripremaju za Europsko prvenstvo koje se u Budimpešti igra od 13. – 27. srpnja.
 
“U tijeku smo završnih priprema pred odlazak u Atenu na još jedan pripremni turnir te skorašnje Europsko prvenstvo. Posljednjih se dana u Rijeci i Opatiji osjećamo sjajno iako su treninzi naporni i zahtjevni, a podrška naših navijača je zaista dobar poticaj da dajemo sve od sebe i pokušamo ostvariti što bolji rezultat u Budimpešti!” – izjavio je Luka Bukić.
Zgodni vaterpolisti posljednjih su dana odradili brojna snimanja za medije, a njihovi uobičajeni kondicijski treninzi, pod vodstvom jednog od najboljih kondicijskih trenera današnjice Pere Kuterovca, atraktivni su za brojne fanove s kojima su podijelili i nekoliko fotografija snimljenih na bazenu Kantrida.
“Pozivamo sve ljubitelje vaterpola da nas dođu podržati u Mađarsku koja je zaista blizu. Igrati za domovinu poseban je osjećaj i odgovornost a želja za osvajanjem novih medalja u nama je veća nego ikad!” – izjavio je reprezentativac Anđelo Šetka.
Vaterpolisti su nedavno zajedno s navijačima snimili kampanju Hvala Vam a ovog ljeta uz Europsko prvenstvo naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu.
Dokumentarni serijal Barakude kreće 6. srpnja na Novoj TV i emitira se u pet nastavaka. Kroz seriju gledatelji Nove TV imaju priliku hrvatske vaterpolske reprezentativce upoznati iz dosad neviđenog kuta, od kućnog ogrtača, ljubavi, bazena, neočekivanih poraza, prijateljstva, teških treninga, do pobjedničkog postolja.
 
www.hvs.hr