Browse By

Urban Fest Osijek 2009.

Urban fest Osijek 2009. se bliži, a s njime i odlični provodi do kasnih noćnih (a nerijetko i ranih jutarnjih) sati uz nastup najperspektivnijih neafirmiranih demo bandova iz regije te poznatih glazbenih gostiju iz Hrvatske  i inozemstva. Prije samog početka festivala, kreće i promotivna turneja, ove godine po nazivom «UFO TOUR UZ OSJEČKO 2009.».

Urban Fest Osijek 2009.
Mjesto održavanja: Osijek, Hrvatska
Vrijeme održavanja: 18.-22. lipnja 2009.godine
Gosti festivala: Let3, Majke i The Beat Fleet

Svi oni željni dobre zabave i odlične glazbe ovom turnejom će doći na svoje jer tijekom sljedeća 2 vikenda «UFO TOUR UZ OSJEČKO 2009.» dolazi u sljedeće gradove:
05.06. (petak) – «JUNGLE», Beli Manastir
06.06. (subota) – «MATRIX», Osijek
12.06. (petak) – «DUBLINS PUB»/«PIVNICA BAGY», Našice
13.06. (subota) – «GALERIA RAA», Đakovo
Goste promotivne UFO turneje zabavljat će poznati osječki DJ-i: Kolek3k aka Kole McRay te Young Miller. Nastupi počinju u 21h, a za sve prisutne Osječka pivovara d.d., kao pokrovitelj Urban festa Osijek 2009., priprema bogate nagrade.
Kolek3k aka Kole McRay
Poznati osječki DJ i producent koji je na sceni skoro 10 godina. Teško bi bilo nabrojati sva mjesta gdje je nastupao u Slavoniji i Baranji, a što se tiče udaljenijih mjesta to su: Zagreb, Slavonski Brod, Virovitica, Varaždin, Pula, Zadar, Korčula, Maribor, Sombor, Novi Sad itd. Samo slaganje DJ setova mu nije pružalo dovoljno zadovoljstva pa se prije 4 godine počeo baviti glazbenom produkcijom u svom kućnom mini studiju. Jedan od, u današnje vrijeme, rijetkih DJ-eva koji svoje setove vrti na pločama, stoga dođite i provjerite koje je sve plesne poslastice pripremio za vas.
Young Miller
Young Miller, osječki DJ, zaljubljenik u glazbu i vizionar. Jedan od predvodnika novije generacije osječkih DJ-a. Osnivač je projekta Avantgarde koji slovi kao jedna od vodećih večeri elektronske glazbe u Osijeku, a i šire. Miller svoju glazbu opisuje kao melodičnu i euforičnu, ali često progresivnu i tech orijentiranu. Kroz godine je izgradio svoj jedinstveni stil, tako da se na flooru dobro zna kad nastupa Young Miller.
Ne propustite euforiju partyija u sklopu «UFO TOUR-a UZ OSJEČKO 2009.»  te pozitivno nabrijanu ekipu, a naravno sve skupa osjetite u sklopu prvog službenog promo partyija već 05.06. (petak) u night clubu «JUNGLE» u Belom Manastiru.
Sve dodatne informacije o festivalu saznajte na www.ufo.com.hr.