Browse By

Armin Van Buuren, Tiesto i Paul Van Dyk na Zrću!

Armin Van Buuren, Tiesto i Paul Van Dyk trenutni je poredak najboljih svjetskih Dj-a i producenata u svijetu ove godine. Posljednjih deset godina prva tri imena najboljih u svijetu nisu se mijenjala, mjenjao se samo njihovo mjesto na listi tri najbolja, tako da ova tri imena već deset godina drže svjetski tron DJ-eva.
papaya
Zrće – ovog ljeta očekuje se najluđa zabava dosad
Velika je čast imati ih na jednom mjestu i to u istoj sezoni, a to je eto upravo uspjelo timu kluba “Papaye” na Zrću. “Nije to bilo nimalo jednostavno”, kaže nam Adnan Mehmedović – Medo iz organizacionog tima, “jer ovi vladari, kreatori i nositelji čitave plesne scene, čija produkcija jako odskače od ostalih, svoje nastupe većinom vežu za najveće svjetske događaje poput Olimpijskih igara. Njihova imena govore sama za sebe. Oni pune stadione, dvorane i parkove, a njihovi poklonici dolaze sa svih strana svijeta i čast ih je imati. Vlasnici su najvećih svjetskih glazbenih priznanja poput “Grammy”-ja, a njihove radio emisije slušaju i deseci milijuna ljudi. Poznati su i po najzahtjevnijim i najskupljim tehničkim ugovorima, a privatni avioni su sastavni dio njihovih ugovora”.
Armin Van Buuren – najbolji svjetski DJ
armin-van-buuren
Armin Van Buuren, koji nastupa na Zrću 30. srpnja, danas je po općem mišljenju najbolji svjetski DJ. Već godinama predstavlja sam vrh trance, ali i ukupne EDM scene.  Iza sebe ima preko 15 izdanih studijskih albuma i kompilacija. Armin također više nego uspješno vodi svoju radio emisiju na Fresh FM-u, nazvanu “A State Of Trance” koju prate milijuni ljudi diljem svijeta.
Tiesto – jedan od najzahtjevnih i najskupljih izvođača na planetu
tiesto
DJ Tiesto pokazati će svoje vještine na Zrću 5. kolovoza. Tiesto je jedan od najzahtjevnih i najskupljih izvođača na planetu, te jedini koji više ne treba ispred svoga imena stavljati predznak DJ jer je u svojoj karijeri napravio sve izvan normalnih standarda i granica. Čak je i tri godine zaredom proglašen kao DJ broj 1 u svijetu (2002., 2003., i 2004.). Tiesto je 2004. godine svirao na otvaranju Olimpijskih igara u Ateni, koje je pratilo oko 2 milijarde gledatelja diljem svijeta.
Paul Van Dyk – nositelj najvećeg hrvatskog klupskog festivala
paul van dyk
Paul Van Dyk je na Zrću 15. srpnja. On je nositelj ovogodišnjeg najvećeg hrvatskog klupskog festivala “Papaya Day & Night Summer Festival”. Jedan je od vodećih svjetskih DJ-a i producenata današnjice. Dobitnik “Grammy”-ja, umjetnik i svjetski priznati DJ i producent dominator elektronskih glazbenih ljestvica. Dobitnik je prestižnih nagrada. Ovog ljeta na Zrću na tri elektronska festivala koji se temo održavaju ove sezone nastupaju i Eric Prydz, “Groove Armada”, Sharam iz “Deep Dish”-a, “Freemasonsi”, Barbara Tucker, Arno Cost, Chris Lake, “Toolroom Knights”, Pete Tong, Paul Lomax, “Swedish House Mafia” i Narany, pa tako Zrće malo pomalo postaje sve veća prijetnja razvikanoj Ibizi.
V. PERŠIĆ