Browse By

Umagination oduševio tisuće partijanera!

Jubilarni, peti po redu Umagination, otvorio je ljetnu sezonu vrhunskih glazbenih događaja u Hrvatskoj. Do posljednjeg mjesta ispunjena ATP Dance Arena umaškog Road to Ultra partya najavljuje uzbudljivo ljeto. Svjetske DJ zvijezde Alesso, Fedde Le Grand, Thomas Gold, Danny Avila, Tujamo i Vanillaz, koji su u Umag stigli privatnim avionima, rastjerali su oblake na istarskom nebu i rasplesali više od osam tisuća mladih željnih dobre zabave u dva festivalska dana.
 
«Hrvatska publika je zaista posebna. Imate prekrasnu energiju i pravo je zadovoljstvo svirati pred vama. Radi ovakvih partija obožavam posao DJ-a. Vidimo se uskoro u Splitu na Ultra Europe festivalu!» – izjavio je DJ Fedde Le Grand.UMAGINATION_17
 
U dva festivalska dana u Umaginationu su uživale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput radijske voditeljice Ivane Mišerić, modnih dizajnera Anamarije Asanović i Boris Banovića, manekenke Tine Katanić, sportskog trenera Radovana Stošića i mnogih drugih.
 
«Prvi put sam ovdje i zaista sam sretna što me brat uspio nagovoriti da krenemo čak iz Splita. Ekipa je vrhunska, glazba idealna za prave ljetne provode i drago mi je da sam došla na Umagination jer smo se odlično proveli i zabavili, a svakako se vidimo na Ultri u mom predivnom gradu! ” – izjavila je oduševljena Anamarija Asanović.
 
Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party,ususret najvećem glazbenom događanju u povijesti Hrvatske, Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. do 13. srpnja 2014., te na Hvaru dva dana kasnije.