Browse By

Umagination i Beck's predstavljaju Fatboy Slima


UMAGINATION i Beck’s prvi puta dovode legendu svjetske elektronske scene Fatboy Slima u Hrvatsku. Nastupit će u Umagu 28. svibnja u sklopu programa Beck’sperience, koji na domaću scenu dovodi vodeća imena elektronske glazbe. Prvi promotivni kontingent od 1500 karata već je rasprodan pa je u prodaju pušteno još 1000 karata po promotivnoj cijeni od 125 kuna, a nakon što i ta količina bude prodana, karte će se prodavati po cijeni od 160 kuna.
Velik broj prodanih karata potvrđuje ogroman interes za njegov nastup pa se očekuje da će se na stadionu Stella Maris okupiti publika iz svih dijelova Hrvatske te iz regije, uključujući Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Mađarsku, Austriju i Italiju.

Fatboy Slim je britanski DJ i producent te pionir elektronske plesne glazbe čiji su nastupi znali privući i više od 200 000 ljudi, poput već legendarnog nastupa na Brighton Beachu i Beach Boutique performansa u Brazilu i Australiji. Na stadionu Stella Maris će predstaviti svoj legendarni DJ stil koji mu je donio titulu kralja elektronskog beata, a njegov nastup bit će popraćen vrhunskim scenskim efektima, light showom te video projekcijama. Fatboy Slim u Hrvatsku dolazi s pratećom ekipom na sam dan nastupa privatnim zrakoplovom, a odsjest će u predsjedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic, jednog od najboljih hrvatskih hotela s 5 zvjezdica. U istom hotelu će biti smješteni i VIP gosti, čiji VIP tretman na najvišoj razini uključuje i dolazak na stadion u ekskluzivnoj Hummer limuzini, jedinom takvom automobilu u Hrvatskoj.
Umag je najmanji grad u kojem će Fatboy Slim nastupiti u sklopu turneje tijekom 2010. godine, što jamči da će njegov nastup biti poseban i nezaboravan. UMAGINATION i Beck’s organizirali su i niz zbivanja za sve one koji će u Umagu ostati i tijekom vikenda*. UMAGINATION planira i ubuduće organizirati gostovanja vodećih svjetskih DJ-a u Umagu i učiniti ga prepoznatljivom lifestyle destinacijom i središnjom pozornicom plesne glazbe u Hrvatskoj.
Karte za nastup Fatboy Slima u Umagu mogu se naći u Eventimu i u dućanima Transport Footweara, a cijena u promotivnoj prodaji koja traje do ponedjeljka, 17. svibnja je 125 kuna. Ukoliko budu raspoložive, karte će se na sam dan nastupa moći kupiti po cijeni od 180 kuna. Karta vrijedi kao ulaznica na sva događanja vikend programa*.
Jednodnevni paket aranžmani po cijeni već od 250 kuna uključuju kartu za nastup Fatboy Slima i noćenje u Stella Maris apartmanu s 3*, a više informacija se može pronaći na www.istraturist.com. Agencija Mediterra (www.mediterra.hr) nudi nekoliko opcija vikend paket aranžmana, od kojih najpovoljniji po cijeni već od 450 kuna po osobi uključuju kartu te dva noćenja u apartmanu. VIP karte prodaju se po cijeni od 325 kuna. Dodatne VIP mogućnosti uključuju piće (Akvinta votka), rezervaciju stola na after partyju u klubu Jimmy Woo te mogućnost prijevoza do stadiona luksuznom Hummer limuzinom. VIP rezervacije i paket aranžmani koji, između ostalog, uključuju i smještaj u hotelu Kempinski Adriatic mogu se zatražiti kod VIP managera na broj telefona 091/561 5103.

Svi aranžmani su na raspolaganju dok ne budu popunjeni ponuđeni smještajni kapaciteti, a detalji, dostupnost i najnovije informacije se mogu pronaći na Facebooku -> UMAGINATION.
*  Vikend program – ulaz na sva događanja u sklopu programa s kartom za nastup Fatboy Slima:
Petak, 28. svibnja
18:00 – 22:00    Fatboy Slim warm up party – DJ Danny K (HR)
22:00 – 01:00     Stadion Stella Maris – Fatboy Slim
01:00 – 05:00    After party – XPERIAnce party by Sony Ericsson Xperia™ X10 – klub Jimmy Woo – DJ Simon Adams (ITA)
Subota, 29. svibnja
16:00 – 20:00     BBQ & beach party – beach bar Goldfish – DJ Carlo (HR)
22:00 – 04:00    FHM party – klub Jimmy Woo – DJ Danny K (HR)
Napomena: organizator pridržava pravo izmjene elemenata programa bez prethodne obavijesti.
Pripremite se za koncert uz albume s poznatim hitovima: Palokaville  i  Why Try Harder – Greatest its (Sony Music/Menart).