Browse By

Ultra Europe-Hardwell

HARDWELL je višestruko nagrađivani, mladi i talentirani DJ koji je počeo svoju karijeru sa svega 13 godina. Nedavno je proglašen šestim najboljim DJ-em svijeta po izboru TOP 100 DJ MAG-a.  Nizozemska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kad je imao svega 14 godina prepoznavši njegov izniman dar te je ubrzo počeo obilaziti sva eminenta klupska mjesta elektronske glazbe. U petak ovu mladu DJ zvijezdu očekuju čak dva nastupa. Popodne će nastupiti na Summer Festivalu u Belgiji, a navečer u klubu Pacha na Ibizi.
 
ULTRA EUROPE festival
Ultra Europe, najveći festival elektronske glazbe u svijetu održat će se po prvi put u Hrvatskoj, u Splitu i Hvaru od 12. do 14. srpnja 2013. godine, na stadionu Poljud i Amfora Beach Resortu, dio grupacije Sunčani Hvar. Broj potvrđenih izvođača koji će rasplesati čitav Split i Hrvatsku, ali i goste koji dolaze iz čak 75 zemalja svijeta, penje se do čak 37, a do sada je prodano više od 40 000 ulaznica za najveći glazbeni spektakl u povijesti Hrvatske.
www.ultraeurope.com
Velika Nagradna igra! Dijelimo 1×1 karte za ULTRA EUROPE FESTIVAL. Sve što trebate učiniti je sljedeće:
1. “like” brija.com page na facebooku
2. “like+share” nagradni post
3. post mora biti “public” za vrijeme trajanja nagradne igre.
4. u komentar ovog posta zalijepi You Tube link svojeg najdražeg izvođača koji nastupa na ovogodišnjem Ultra Europe Festivalu!

2 thoughts on “Ultra Europe-Hardwell”

Comments are closed.