Browse By

Open air party u Koprivnici

Odlučili smo stati na kraj uvjerenju da se početkom ljeta, što se partijanja tiče, sva akcija na kontinentu automatiziranom reakcijom stavlja na stand-by do jeseni. Serijom evenata srušiti ćemo mit koji ne podupire gotovo niti jedna činjenica. Istina, mladi se spuštaju na obalu ali malo njih se na jugu zadržava dulje od desetak dana i nema razloga da ne iskoriste ostatak ljeta. Već na prvom partiju 29.6. dovodimo facu čiji su lik i djelo omiljeni u svakom kutku zemaljske kugle pa tako i među partijanerima ovog dijela Hrvatske – dame i gospodo, poštovane brijačice i brijači početak ljeta začinit će nam DJ MARY uz podršku domačih dja : Nitevision-a iz Varaždina te Press, Nikola Tuckovic, Chani Brawo i Saša Delimar iz Koprivnice.
Partijat ćemo ispod noćnog neba do kojeg se dolazi glavnom cestom (podravska magistrala), skretanjem na sporednu kod Bakovčice i nakon samo nekoliko minuta pred vama će se otvoriti party lokacijia čija je glavna karakteristika sinergija s prirodom. Temelji ovom neinvazivnom uređenju postavljeni su prije tri sezone – tamo gdje je oko slučajnog prolaznika “pikala” šikara, skupina entuzijasta u potrazi za osvježenjem scene “vidjela” je floor.
ehc0hd
Nedavno smo se prisjetili partija koji su se tamo održali te smo inspirirani novim idejama odlučili cijelu priču podići na viši nivo. Očekujte vrhunske dj-e, odličan sound, light, poseban ugođaj koji isijava iz ambijenta isključivo prirodnog porijekla – ukratko, atmosferu i doživljaje za pamćenje. Zaboravite mitove, iskoristite ljeto i pridružite nam se u cjeloljetnoj party avanturi koja počinje 29.6. i nastavlja se svaka tri tjedna novim epizodama.

Open air party 29.06.2013. @ Koprivnica w/ DJ MARY
 
Koprivnica,Bakovčice,Koprivnička cesta bb
Subota 29.06.
Start 20:00
Mary ( Zagreb/Audiometrics recordings)
https://www.facebook.com/djmary.croatia
Nitevision NV (Varaždin / From Dis-Ease To Ease Zone)
https://www.facebook.com/nitevision.nv
Chani Brawo (Koprivnica/House Spank)
http://dj.beatport.com/chanibrawo
Press (Koprivnica)
Sasha Delimar (Koprivnica/Deep n’ Chic)
Ulaz 20kn