Browse By

Ulaznice za Glastonbury festival prodane za jedan dan

Ulaznice za festival Glastonbury koji će se održati od 23. do 27. lipnja sljedeće godine puštene su u prodaju u nedjelju ujutro, a rasprodane su nešto iza 21h istoga dana. Za rezervaciju karata korišten je sistem koji je uveden prošle godine po kojem kupci uplaćuju 50 funti za rezervaciju karte dok ostatak iznosa mogu uplatiti do veljače sljedeće godine. Cijena karte za kompletan festival je 185 funti.
Po informacijama sa službene stranice Glastonbury festivala i dalje se šalju mailovi ljudima koji su uspjeli rezervirati ulaznice. Organizatori festivala objavili su da će se karte čije rezervacije budu otkazane naći u prodaji 2010. godine.
Jedna od organizatora festivala, Emily Eavis, izjavila je da je iznenađena i oduševljena ogromnim interesom za festival i podsjetila da je prošle godine prodaja karata trajala nekoliko mjeseci, od listopada do veljače. Ona je iznenađujuće brzu prodaju dovela u vezu sa četrdesetom godišnjicom festivala i zahvalila se na povjerenju koje su im posjetitelji ukazali.
Za sada nije potvrđen niti jedan bend koji će svirati na narednom festivalu, mada organizatori tvrde da završavaju pregovore sa headlinerima. (HappyNoviSad)