Browse By

UFO uz Osječko 2012. – Nova doza žestokog zvuka!

Deveti put zaredom, Agencija Noktua kreće u pripreme za još jedan URBAN FEST OSIJEK uz OSJEČKO! Prijave za demo bandove koji žele nastupiti kreću od danas, 21. ožujka 2012. i traju do 21. svibnja.
Posljednje dvije godine UFO je izrastao u festival sa značajnim međunarodnim karakterom pa su tako nastupili Behemoth, Decapitated, The Casualties, Arkona kao i brojni demo bendovi iz Francuske, Škotske, BiH, Srbije i drugih zemalja.

Kao i godinama do sada, jedini cilj UFO festivala je bio i ostat će – zabaviti svoju vjernu publiku, a najboljim demo bendovima dati mogućnost nastupa u koncertim uvjetima jer oni to i zaslužuju! Vikend odlične glazbe, vrhunskog zvuka i više nego dobre zabave je ono što će i ove godine biti jedini moto organizatorima festivala.
Ove godine, Urban fest Osijek će svoje deveto izdanje doživjeti od 05. do 08. srpnja i vjerujemo da će odabrani demo bandovi, kao i headlineri festivala oduševiti ljubitelje svih glazbenih stilova, počevši od pop-rocka, punka pa do metala, kao i svih ostalih inačica urbane glazbe.
Svi oni koji žele nastupiti svoje prijave za sudjelovanje na Urban festu Osijek 2012. mogu predati od danas, 21. ožujka na službenoj stranici festivala www.ufo.com.hr . Prijave su otvorene sve do 21. svibnja 2012. godine. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u obzir pri izboru bandova za nastup na UFO-u 2012.
I to je to, ljudi! Organizatori očekuju vaše prijave, a za sve dodatne infomacije budite slobodni se javiti na kontakt ufo.prijave@gmail.com.
Sve informacije u svezi Urban festa Osijek uz Osječko 2012. možete pronaći na web stranici festivala www.ufo.com.hr, a pozivamo vas da nam se pridružite i na službenom Facebook fan pageu – http://www.facebook.com/#!/urbanfestosijek.