Browse By

U Terminalu održana ekstravagantna revija frizura

U Terminalu održana ekstravagantna revija frizura
Alexandra, jedan od najpoznatijih frizerskih salona,  proslavio je  poduzetnički uspjeh dug 25 godina velikim rođendanskim party-em i ekstravagantnom revijom frizura sinoć  prikazanom u Clubu Terminal u Rijeci. Mnogobrojni Riječani okupili su se kako bi uživali u neobičnom spektaklu revije frizura uz fashion dance show, za koju su zaslužni Juraj Žigman i Ivona Brnelić.
Svoju maštovitu viziju pokazali su vješti frizeri Alexandre koji su samo za ovu priliku izradili potpuno avangardne i „nenosive“  frizure, koje  se nemaju priliku pokazati baš svaki dan. Frizure i besprijekoran make up, za koju su se pobrinuli Robert Kozjak i Ingrid Župančić, savršeno se nadovezao na Zigmanove kratke i duge haljine iz najnovije kolekcije nedavno prikazane na Cro-a-porteru. Za produkciju revije zaslužna je Ivona Brnelić, koja je koreografski osmislila reviju u kojoj je sudjelovalo 6 manekenki i 3 plesačice.

FOTO

Revija frizura okupila je najbolje riječke snage  koje su napravile pravi performance i nezaboravni hair fashion dance show kojeg će se svi još dugo sjećati. Ova maštovita produkcija dokazuje da je za uspjeh potrebna vizija, upornost i partnerstvo.
Za dobru glazbu i zabavu, izvodivši svoje najpoznatije  hitove, pobrinule su se Enice, koje od samog početka prati te stilski dotjeruje  njihove frizure  i izgled upravo salon Alexandra, na čelu s vlasnicom Aleksandrom Oparov. Cijele večeri domaćin je, u ulozi voditelja, bio poznati, također riječki, novinar i voditelj Davor Garić.
foto: Robert Pichler