Browse By

U subotu zatvaranje O2 underground sezone u Osijeku

Uspješna druga O2 Underground sezona kultnog osječkog kluba Oxygene polako se bliži svome kraju, no on neće doći bez propisno dobrog tuluma. Zatvaranje sezone ujedno donosi zagrijavanje za Barrakud festival koji će od 9. do 16. kolovoza 2014. godine okupirati plažu Zrće na otoku Pagu. Datum koji posjetitelji moraju upisati u svoje kalendare kako bi ispratili O2 sezonu i dopratili Barrakud jest subota, 17. svibnja 2014. godine.
Posljednjih sedam mjeseci osječki je klub Oxygene svojim O2 Underground programom služio na radost i veselje brojnih posjetitelja željnih sjajnog elektronskog zvuka, no red je došao i na posljednji event aktualne sezone koji ujedno najavljuje i nadolazeće glazbeno vruće ljeto. U subotu, 17. svibnja, na zatvaranju sezone O2 zagrijava za Barrakud festival uz DJ Needlea iz Subotice, rezidenta kultnog kluba The Code. U posljednjih nekoliko godina Needle je izgradio svoj identitet nastupajući diljem regije i u rodnom gradu, gdje je nastupao uz svjetsku underground elitu. John Digweed, Lee Burridge, James Zabiela, Anthony Pappa, Cristian Varela, Evil Eddie Richards i Eelke Kleijn samo su neka od imena s kojima je dijelio mix pult. Needle svoj repertoar opisuje kao kombinaciju techno, deep i progressive zvuka i zbog toga se savršeno uklapa u O2 Underground koncept. Uz glavnog gosta, sezonu će zatvoriti rezidenti programa Marko Felinger i Daniel E. Ova sjajna osječka postaja na Barrakud putu još jedna je prikladna uvertira u festival koji ove godine slavi svoje treće i najveće izdanje. Line up predvode Paul Kalkbrenner i Sven Väth, a kroz osam dana posjetitelji će živjeti u sinergiji s vrhunskom glazbom s potpisom Dubfirea, Ellen Allien, Maceo Plexa, Adam Beyera, Guy Gerbera, Art Department i mnogih drugih. U tijeku je prodaja ograničenog broja festivalskih i dnevnih ulaznica za stanovnike ExYu zemalja koje se mogu nabaviti preko sustava Entrio.hr.
Ulaz na O2 Underground do ponoći je besplatan, a nakon ponoći iznosi 10kn (kupovinom ulaznice dobivate i piće dobrodošlice).
 
Barrakud festival
www.barrakud.com
www.facebook.com/barrakud
Ulaznice: http://bit.ly/Barrakud_2014_exYu_tickets

http://www.mixcloud.com/o2Underground
http://www.twitter.com/o2Underground
http://www.vimeo.com/o2Underground
http://www.youtube.com/user/OxygeneUnderground
http://www.pinterest.com/o2Underground