Browse By

U jednom danu rasprodan prvi kontigent promotivnih ulaznica za Armin Van Buurena

U samo jednom danu rasprodan je prvi kontigent ulaznica za ekskluzivni nastup 30. srpnja na Zrću svjetskog DJ-a broj jedan Armina Van Buurena, koji je proglašen za najboljeg svjetskog Dj-a za proteklu godinu od strane najeminentnijeg glazbenog magazina DJ MAG, priopćili su oduševljeni organizatori iz kluba “Papaya”.
Prve najave tog gostovanja, kao i onih Martina Solveiga 18. srpnja i Erica Prydza 13. kolovoza za ovogodišnju sezonu pobudio je veliki interes kako kod domaće tako i strane publike. Od kad su karte puštene u pretprodaju putem sustava Eventim www.eventim.hr) stranica grada Novalje (www.novalja.com) u rekordnom vremenu rasprodan je prvi kontigent promotivnih karata za ta gostovanja koje su bile namjenjene najvjernijim Papaya fanovima.
arminvanbuuren
Svjetski broj 1., Armin Van Buuren po prvi puta stiže u Hrvatsku
Armin van Buuren ft Sharon den Adel – In and Out of Love

Armin van Buuren – Imagine (Live)

Zbog izuzetnog interesa javnosti, očekujući potvrdu ostalih glazbenih imena koja će gostovati u sklopu festivala “Papaya Day & Night” i “Tuborg Green Beat Festivala” te zasebnih gostovanja, klub Papaya svim svojim fanovima nudi i drugi kontigent promotivnih karata koje će se moći kupiti još samo ograničeno vrijeme. Uskoro se očekuje i nova službena stranicu kluba Papaya (www.papaya.com.hr).
Vinko PERŠIĆ, Novi List, pom. gl. urednika Brija.com