Browse By

Tuborg vas vodi na Exit Festival


U okviru kampanje “Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim”, koju zajednički uspješno realiziraju kompanija Carlsberg i Exit šestu godinu zaredom, bit će angažirano preko 70 Tuborgovih autobusa koji će posjetitelje na Exit dovesti iz svih većih regionalnih centara. Osnovni cilj kampanje “Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim”, je podizanje svjesti među mladim ljudima o rizicima koje nosi vožnja pod utjecajem alkohola.
Prema velikom interesu koje svake godine  vlada za kampanju Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim”, ove godine će se Tuborgovim autobusima prevesti preko 5000 posetitelja festivala iz cijele regije.
Autobusi kreću iz sljedećih gradova: Split, Osijek, Zagreb, Rijeka, Ljubljana, Banja Luka, Tuzla, Doboj, Mostar, Bijeljina, Zenica, Sarajevo, Skoplje, Podgorica, te iz brojnih gradova u Srbiji.
Pravo na prijevoz Tuborgovim autobusima imaju posetitelji festivala iz regije koji imaju  ulaznicu/voucher za festival,  bilo da su je kupili ili osvojili u nagradnim igrama i koji se u predviđenom roku (do popunjavanja mjesta) prijave. Prijavljivanje za prijevoz će se vršiti jedino putem online aplikacije na siteu ovom linku.
Podsjećamo da je broj mjesta ograničen i da će pravo na prijevoz ostvariti samo oni koji se najbrže prijave. U sklopu kampanje “Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim”, nije osiguran i besplatan smještaj u Exit Villageu (kampu).
Nema potrebe da vozite do festivala. Opasno je i ekološki neodrživo. Prijavite se i budite dio velike Tuborg akcije. Možda na sjedištu pored upoznate i nekog posebnog!
POSKUPLJENJE FESTIVALSKIH ULAZNICA
OD 5. SRPNJA
Promotivna prodaja festivalskih (četverodnevnih) ulaznica za Exit Festival po cijeni od 550 kn u Hrvatskoj će trajati do ponedjeljka 4. srpnja.
Od utorka, 5 srpnja na snagu stupa puna cijena koja će iznositi 875 kn za festivalsku ulaznicu.
U prodaji se nalaze i jednodnevne ulaznice po cijenama 215 kn (četvrtak, petak i nedjelja) i 250 kn (subota). Njihove cijene će ostati nepromjenjene do kraja prodaje, isto kao i cijena kampa od 185 kn.
Službena prodajna mjesta Exita su sljedeća:
Dallas Music Shop, Teslina 14, Zagreb
Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
ShoeBeDo Portanova, Svilajska 31a, Osijek
Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka
Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik
Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj
Više informacija na:
www.exitfest.org
http://bit.ly/ExitHrvatska
www.facebook.com/exithr