Browse By

Ivan Mastermix ovaj petak na Malom Lošinju!


Nakon uspješno otvorene sezone gostovanjem riječke dj-ice Lady Toomeedy, 1. srpnja u klubu „Marina“ nastupit će jedan od najpoznatijih hrvatskih dj-a, IVAN MASTERMIX. Njegove nedavne nastupe u Varaždinu i Zadru vidjelo je ukupno više od 3000 ljudi što rijetko kojem domaćem dj-u polazi za rukom.
Sudjelovanjem u dj battleu Otvorenog radija tisuće slušatelja diljem Hrvatske podsjetio je na svoje vrhunske setove kojima plesni podij beskompromisno vodi do usijanja, a kako to rade najbolji provjerite ovaj petak u klubu na brodu Marina od 23 sata.

Ivan Mastermix


„Marina“ slovi kao jedan od najstarijih putničkih brodova na svijetu. Brod je svojevrsna legenda svjetske brodogradnje jer je izgrađen 1936. godine, a posebnu mu čar donosi i činjenica da je bio vlasništvo švedske kraljevske obitelji kad se zvao „Kraljevska princeza Ingrid”. Ovaj legendarni brod Lošinjske plovidbe tijekom gotovo četiri desetljeća bio je zaštitnim znakom putničke flote te brodarske tvrtke, a povezivao je Lošinj, Unije, Silbu, Zadar i Pulu te Kopar i Veneciju. Posljednjih godina, „Marina“ nije plovila već je zahvaljujući ideji svojih novih vlasnika smještena na sigurnom vezu u luci »svog« Malog Lošinja, potpuno preuređena i obnovljena, gdje postaje zanimljiva destinacija za turiste ali i mještane koji su željni odličnog provoda u povijesno atraktivnom ambijentu.
Mastermix je na svojoj ljetnoj karti nastupa ucrtao brojne datume pa se Mali Lošinj našao među Opatijom, Rabom, Zadrom, Primoštenom i Hvarom, a njegov posljednji hit u suradnji s Maurom Enassom, Darijom Petrić i Riom možete čuti na radijskim postajama ali i poslušati na linku.
Samo nekoliko dana nakon nastupa u Malom Lošinju Mastermix odlazi u Novi Sad na jedan od najvećih europskih festivala, EXIT.
Zato ne propustite priliku da uživate u najboljem houseu, u petak 1. srpnja, na brodu „Marina“!