Browse By

Tribute to Dino Dvornik u Stereo Dvorani


Nakon velikog koncerta održanog u Splitu prošlog ljeta, a koji je okupio više od 10.000 ljudi, 26. veljače 2010. u Stereo Dvorani održat će se koncert “Tribute to Dino Dvornik” u čast preminulog kralja funka Dina Dvornika. Bend je sastavljen od najboljih hrvatskih glazbenika koji su intenzivno, tijekom cijele karijere, s Dinom surađivali na koncertima i studijskim projektima. Na koncertu če biti izvedeni svi največi Dinovi hitovi uključujuci i one sa zadnjeg albuma.
Na bubnju je Damir Šomen, jedan od najboljih hrvatskih bubnjara koji je svirao s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa, te je s njim snimio i kultni album “Live in Munchen”.
Na klavijaturama će biti Gojko Tomljenovic – vrhunski klavijaturist koji je također svirao na kultnom albumu “Live in Munchen”, a inače je i dugogodišnji suradnik Josipe Lisac i The Bastardza.

Gitaru svira Zoran Jager JEX gitarist kultnih Bastardza.
Na basu je Alen Svetopetrić, jedan od naših najboljih basista i glavni član grupe Protokol.
Vokal će biti Mario Huljev – pjevač grupe Protokol, vrhunski vokal koji može vjerno prenjeti Dinovu energiju. Tek njegovim pristupom ovom projektu i autentičnošću izvedbe, “Tribute to Dino Dvornik” je dobio smisao.
U bendu će još biti i Ivica Premelč na saxu.
Ovaj koncert je zapravo nastavak niza koncerata u čast Dina Dvornika koji su započeli u Splitu, nastavljaju se 18.02.2010. u zagrebačkom u Boogaloo, a onda i u Rijeci.
“Pandorina kutija” će uskoro doživiti i prošireno izdanje sa novim singlom Shlapa (daj mi tog funka) kojeg izvode TBF & Dino, te s još nekim pjesmama koje se nisu našle na prvom izdanju Pandorine kutije. Uskoro se očekuje premijera spota za singl “Shlapa” koji će zasigurno oduševiti publiku.