Browse By

Traži se DJ koji će svirati prije Davida Guette


Tuborg i David Guetta će  izabrati jednog DJ-a koji će se imati prilike 22. svibnja okušati na spektakularnoj pozornici u zagrebačkoj Areni. Kako se približava 22. svibnja i nastup Davida Guette na Tuborg Green Beatu, house histerija sve intenzivnije obuzima Hrvatsku. Kako i ne bi kad svjetska DJ mega zvijezda, koja je tijekom 2009. godine nastupila pred više od dva milijuna ljudi u 200 gradova širom svijeta, dolazi u zagrebačku Arenu te donosi hitove koji su začarali plesne podije diljem svijeta.
Prije Davida Guette svirat će D and G  i UMEK, a Tuborg i David Guetta će  izabrati još jednog DJ-a koji će se imati prilike okušati na spektakularnoj pozornici u zagrebačkoj Areni.
Naime, od 17. je do 20. svibnja na Tuborgovom Facebook profilu otvoren natječaj za warm up DJ-a na skorašnjem house spektaklu. Na Tuborgov je web www.tuborg.com.hr potrebno uploadati mikseve i  skupiti najviše lajkova, a od dva miksa s najviše lajkova David Guetta će izabrati onaj po svome ukusu.
Besplatan javni prijevoz za sve posjetitelje Tuborg Green Beata
U  sklopu Tuborgove akcije Nemoj piti i voziti! ulaznice za Tuborg Green Beat David Guetta vrijede i kao karte za zagrebački javni prijevoz, i to od 16 sati 22. svibnja do 4 sata 23. svibnja.  Svi posjetitelji Tuborg Green Beata moći će se, u sklopu akcije Nemoj piti i voziti!,  besplatno koristiti javnim prijevozom ZET-a, a  uz predočenje  ulaznice za koncert. Na taj će način Tuborg  svim posjetiteljima omogućiti bezbrižnu i sigurnu zabavu na house događaju godine.
Ulaznice se za zagrebački spektakl, po cijeni od 280,00 kuna za parter te 250,00 kuna za tribine, mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.