Browse By

Tranceport – Tribute to Boris Šprem u Shamballi

trance
TrancePort program rezultat je pokušaja širenja raznovrsnosti muzičkog izričaja i noćnog života grada Zagreba. Osnovan početkom 2012. godine od strane dvojice rezidenta Damjana Šprema (DJ Damien) i Miše Šegana (Sunlab) koji pokušavaju proširiti svoj entuzijazam i ljubav prema jednom od najljepših glazbenih izričaja elektronske glazbe – Trance & Progressive.
Nakon veoma uspješnog debitantskog prezentiranja programa zagrebačkom klubu Shamballa početkom 2012. godine te veoma zahvalnog i oduševljavajuceg odaziva Trance fanova i entuzijasta, sam program je poprimio vecu širinu i paznju zaljubljenika elektronske glazbe i negenericnog provoda. Nedugo nakon iznenađujuće uspješnog prvog TrancePort eventa uslijedio je i drugi, sa preko 600 Trance entuzijasta i ljudi zeljnih zabave i uzivanja u glazbi.
Mnoge pohvale i uspjesi prva dva TrancePort eventa nagnali su na to da program krene i na internacionalnom polju u vidu dovodenja jednog od najeminentnijih imena Trance & Progressive scene, Americkog producenta i DJ-a Sean Tyasa. TrancePort vol. 3 i nastup Sean Tyasa polucili su ogroman izraz zadovoljstva te napokon pruzili priliku mnogim Trance fanovima da dozive trenutke zabave i druzenja sa jednim od najvecih.
TrancePort program završava prvu sezonu iznimno uspješno sa tri fantasticno odradena partija i sa velikim brojem poklonika koji su dugo išcekivali povratak programa u Zagreb, i napokon docekali 08.02. u prekrasno uredenom zagrebackom klubu – Shamballa Club Zagreb.