Browse By

Tranceformation u Zagrebu

Prvi proljetni party u zagrebačkom Londoneru biti će u znaku trance/progressive zvukova, koje nam donosi uvijek dobrodošao Tranceformation projekt. Tranceformation je projekt koji je ugledao svijetlo dana u proljeće 2007. godine, nakon što su se DJ N.R.G. (Zagreb) i Marko Felinger (Osijek) udružili kako bi pružili priliku ljubiteljima trance i progressive zvuka da dođu na svoje. Iako ne tako intenzivan i čest, Tranceformation je projekt koji je pridobio određenu publiku u Zagrebu i okolici, te na taj način okupio trance entuzijaste na jednom mjestu (Club Londoner , Zagreb).

Do sada je održano svega četiri Tranceformation večeri, a uz rezidente i osnivače projekta nastupali su još Elyksir (SLO), Christian M, Robi, Young Miller, Greys i D-Sign. Kako bi se nastavio trend uspješno održanih Tranceformation večeri, ovom prilikom Vas pozivamo na još jednu dobru zabavu uz trance/progressive zvuk, kojega u Zagrebu rijetko možete čuti. Tranceformation 5th edition održava se u zagrebačkom Londoneru, 27. ožujka, s početkom u 22h. Ulaz za djevojke do ponoći je besplatan, a poslije ponoći je simboličnih 20 kn. Za dečke vrijedi cijelu noć iznos od 20 kn.
NAGRADNA IGRA: Brija Dot Com dijeli 2×1 ulaznicu za Tranceformation! Pošalji mail sa svojim podacima na admin@brija.com i osvoji ulaznicu!
Linkovi/info o izvođačima:
http://www.myspace.com/nrgthedj
http://www.myspace.com/markofelinger
http://www.myspace.com/djskyjack
http://www.myspace.com/readyzg