Browse By

Tisuće Talijana stiže na Zrće u sklopu Barrakud Festivala

Prošlogodišnji prvi Barrakud Festival prošao je iznimno dobro, no ove godine brojke premašuju sva očekivanja. Val mladih dobro raspoloženih Talijana zapljusnut će plažu Zrće upravo u sklopu Barrakuda, a uz mjesec kolovoz sam po sebi, glavni motiv tisuća obožavatelja house i techno glazbe iz susjedne zemlje jest i jedinstvena talijanska organizacija festivala.
Za nekoliko dana će idealnu party plažu otoka Paga na 7 dana i 7 noći preuzeti mnogobrojni partijaneri koji će živjeti i plesati uz neke od najtraženijih zvukova elektronske scene. Tako će klubovima AquariusPapaya i Kalypso protutnjati imena poput velikog Paula KalkbrenneraDubfireaMarcel DettmannaNine KravizCarl CraigaBen KlockaKenny Larkina i brojnih drugih. Poznatim svjetskim imenima pridružit će se i snažna domaća – Pille i MadezhToni Juranović, te Pete Dux.
Barrakud Festival održava se od 10. – 16. kolovoza, a posjetiteljima će priskrbiti fantastičan spoj partijanja i odmora. Broj aranžmana je ograničen, a talijanski organizatori i ovoga su puta odlučili stanovnicima ExYu regije omogućiti povoljnije ulaznice. Cijena sedmodnevnog aranžmana iznosi 760 kuna, a ulaznice se mogu kupiti preko Eventima. Na ulazu u klubove će biti dostupne i dnevne ulaznice.
Atmosfera s prošlogodišnjeg prvog izdanja Barrakud Festivala:
http://youtu.be/97R4wToIgWw
http://www.barrakud.com/
http://www.barrakud.com/web/ex-yu/
https://www.facebook.com/barrakud